ANČELOTI OBRADOVAO NAVIJAČE REALA: Evo šta je rekao o Kilijanu Mbapeu

Novosti online

14. 08. 2024. u 12:41

Trener fudbalera Reala Karlo Ančeloti izjavio je večeras u Varšavi da njegov tim jedva čeka meč sa Atalantom za Superkup Evrope.

АНЧЕЛОТИ ОБРАДОВАО НАВИЈАЧЕ РЕАЛА: Ево шта је рекао о Килијану Мбапеу

FOTO: Tanjug/AP

Fudbaleri Reala su prošle sezone osvojili Ligu šampiona, pošto su u finalu pobedili Borusiju Dortmund sa 2:0. Atalanta je trijumfovala u Ligi Evrope, pošto je u finalu ovog takmičenja bila bolja od Bajer Leverkuzena 3:0.

  - Jedva čekamo da počne meč sa Atalantom. Igramo za prvi trofej u sezoni, koja je zahtevna. Želimo da jako počnemo sezonu, svesni smo izazova. Tim izgleda dobro iako nismo imali mnogo treninga, ali smo motivisani za meč - rekao je Ančeloti, preneo je zvanični sajt kluba.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ekipu Atalante sa klupe predvodi Đanpjero Gasperini.

 - Atalanta zaslužuje da bude ovde, jer je osvojila LE. Gasperini ima veliko iskustvo, on je moj prijatelj. Zajedno smo radili u Juventusu, imam fantastičan odnos sa njim. Sutra će biti teška utakmica - dodao je trener Reala.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ančeloti je rekao da se novi fudbaler Reala Kilijan Mbape nalazi u dobroj formi.

 - Mbape je u dobro formi, kao i svi momci. Nismo imali mnogo vremena da treniramo, ali dobro izgledamo. Kilijan se dobro snašao. Svi sutra imaju šansu da zaigraju. Mbape se dobro prilagodio, fokusiran je na treninge, motivisan i naporno radi. On stalno pokazuje svoj neverovatan kvalitet - istakao je Ančeloti.

Fudbaleri Reala i Atalante igraće sutra od 21 sat u Varšavi.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Sve veći broj organizacija integriše održivost u svoju poslovnu strategiju:  Šta tačno znači „održivost u poslovanju“?