VELIKA POSETA: Delegacija Fudbalskog saveza Kine posetila Kuću fudbala u Staroj Pazovi

Novosti online

14. 08. 2024. u 15:51

Delegacija Fudbalskog saveza Kine, koju su činili predsednik Song Kai, član tehničkog odeljenja Majk Čang i predstavnica internacionalnog sektora Vang Luning, posetili su Fudbalski savez Srbije (FSS).

ВЕЛИКА ПОСЕТА: Делегација Фудбалског савеза Кине посетила Кућу фудбала у Старој Пазови

Foto: N. Paraušić

U saopštenju se navodi da su kinesku delegaciju u ime FSS dočekali potpredsednik Janoš Žemberi, direktor reprezentativnih selekcija Nenad Bjeković, direktor A tima Stevan Stojanović i šef kabineta predsednika FSS Marko Saranovac.

 - Sastanak je organizovan u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi i to je bila idealna prilika da se uvaženi gosti, u čijoj pratnji je bio poznati srpski trener i nekadašnji selektor kineske reprezentacije Aleksandar Janković, uvere u kapacitete srpske kuće fudbala. Posle obilaska organizovan je i zvanični sastanak, sa kojeg su utisci bili maksimalno pozitivni", saopšteno je iz FSS.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

FSS ističe da se razgovaralo o različitim modalitetima saradnje, kao i o strategiji razvoja srpskog fudbala, sa akcentom na rezultate A tima.

 - Tema su bile i mlađe selekcije, bazični fudbal, ženski fudbal, edukacija trenera, profesionalne lige i potencijalne prijateljske utakmice, koje bi u budućem periodu mogle da budu organizovane. Utisci su bili pozitivni, istaknuto je zadovoljstvo zbog dolaska, uz naglašenu želju da se komunikacija između Saveza nastavi i u budućnosti sa ciljem da se, uz obostrani interes, ostvari bliža saradnja na različitim nivoima - zaključuje se u saopštenju FSS.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIJE OČEKIVAO! Evo šta su tašta i tast uradili kada je Dušan Mandić doneo treće olimpijsko zlato u vaterpolu (VIDEO)