U VOJVODINI OPTIMIZAM PRED REVANŠ SA SLOVENCIMA: Maribor može da padne!

M. Bl.

15. 08. 2024. u 07:50

TRENER fudbalera Vojvodine Božidar Bandović optimističan je pred revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv ekipe Maribora.

У ВОЈВОДИНИ ОПТИМИЗАМ ПРЕД РЕВАНШ СА СЛОВЕНЦИМА: Марибор може да падне!

FKV

Fudbaleri Vojvodine od 20.00 ugostiće Maribor na "TSC areni" u Bačkoj Topoli i pokušati da nadoknade zaostatak od 2:1 iz prvog meča u Sloveniji. Bandović je rekao da veruje u svoj tim i ne sumnja da Vojvodina može da nadoknadi zaostatak.

- Značajna utakmica za nas. U prvom meču smo bili dobri u nekim segmentima, u pojedinim situacijama videli smo neke odluke koje su pod znakom pitanja. Moramo da budemo više koncetrisani i da ja kao trener mogu da uradim da pomognem igrače da pobedimo - rekao je Bandović na konferenciji za medije.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIJE OČEKIVAO! Evo šta su tašta i tast uradili kada je Dušan Mandić doneo treće olimpijsko zlato u vaterpolu (VIDEO)