MALEROZNI FRANCUZ MORA DUGO DA ODSUSTVUJE: Kamavingi baš "otišao" ligament pred meč za trofej

M. Bl.

15. 08. 2024. u 08:10

FUDBALER Reala Eduardo Kamavinga odsustvovaće najmanje šest nedelja sa terena zbog povrede kolena, prenosi danas španska Marka.

МАЛЕРОЗНИ ФРАНЦУЗ МОРА ДУГО ДА ОДСУСТВУЈЕ: Камавинги баш отишао лигамент пред меч за трофеј

Foto: EPA

Kamavinga (21) se povredio na treningu u Varšavi uoči duela sa Atalantom za Superkup Evrope.

- Kamavinga je danas podvrgnut testovima posle kojih je utvrđeno da je naš fudbaler doživeo istegnuće unutrašnjeg kolateralnog ligamenta levog kolena - saopštio je Real.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

U saopštenju madridskog kluba se ne navodi koliko će francuski fudbaler morati da pauzira. Međutim, španski mediji navode da će Kamavinga morati da propusti početak sezone, pošto će najmanje šest nedelja odsustvovati sa terena.

Fudbaler Reala bi na teren mogao da se vrati tek početkom oktobra, a zbog povrede propustiće najmanje 12 utakmica madridskog kluba u svim takmičenjima.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIJE OČEKIVAO! Evo šta su tašta i tast uradili kada je Dušan Mandić doneo treće olimpijsko zlato u vaterpolu (VIDEO)