"I TO JE FUDBAL" Veljko Birmančević o transferu

Novosti online

14. 08. 2024. u 19:39

Srpski fudbaler Veljko Birmančević odigrao je sjajnu partiju za Spartu u meču kvalifikacija za Ligu šampiona protiv ekipe FCSB, a sada je progovorio o eventualnom odlasku iz Praga.

И ТО ЈЕ ФУДБАЛ Вељко Бирманчевић о трансферу

FOTO: Tanjug/AP

Birmančević je rekao da želi da igra Ligu šampiona sa Spartom, ali ako stigne ponuda od nekog kluba iz najjačih liga u Evropi, sešće i razgovarati sa ljudima u klubu.

 - Već sam nekoliko puta govorio na ovu temu. Pre sezone sam imao nekoliko sastanaka sa Tomašem Rosickim i bili smo blizu dogovora. Na kraju do transfera nije došlo, ali to je fudbal. Ostajem u Sparti, važno mi je da su obe strane zadovoljne. Međutim, ako bih dobio zanimljivu ponudu iz prvih pet liga, ponovo bismo seli i razgovarali šta je najbolje za Spartu i za mene. Voleo bih da igram Ligu šampiona sa Spartom, to je naš cilj i zato sam ovde - rekao je Birmančević.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo, Birmančević je u revanš meču kvalifikacija za Ligu šampiona postigao dva gola i pritom je zabeležio jednu asistenciju.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KULINARSKA UMETNOST: Put ka održivoj kulturi ishrane