KONAČNA ODLUKA: Posle razgovora sa selektorom, Blind "prelomio"

Novosti online

14. 08. 2024. u 20:39

Holandski fudbaler, Dejli Blind saopštio je da se povukao iz reprezentacije. Bivši defanzivac Ajaksa i Groningena, rekao je da mu je bila čast što je odigrao 108 utakmica za reprezentaciju.

КОНАЧНА ОДЛУКА: После разговора са селектором, Блинд преломио

FOTO: Tanjug/AP

Blind je na društvenoj mreži "Instagram" napisao da je odlučio da se povuče posle "dobrog razgovora" sa selektorom Ronaldom Kumanom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daley Blind (@blinddaley)

- Za mene je to najveće dostignuće kao igrača, predstavljanje svoje zemlje. Za 11 godina, uradio sam sve kako bih nastavio da igram za ovaj divni dres. To mi je donelo toliko toga, toliko divnih trenutaka. Ceniću ovo. Dolazi nova, talentovana generacija, a posle dobrog razgovora sa selektorom, vreme je da se potpuno koncentrišem na klub i moju porodicu - naveo je 34-godišnji Blind.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

On je za reprezentaciju Holandije debitovao 2013. godine, postigao tri gola. Osvojio je sa Holandijom treće mesto na Svetskom prvenstvu 2014. godine.

BONUS VIDEO PREKID MEČA RADNIČKOG I RADNIČKOG IZ NIŠA: Bruka u Gornjem Milanovcu

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIJE OČEKIVAO! Evo šta su tašta i tast uradili kada je Dušan Mandić doneo treće olimpijsko zlato u vaterpolu (VIDEO)