SLOVENCI SE PLAŠE "VOŠE"? "Za nas je ovo kao finale!"

Novosti online

15. 08. 2024. u 11:03

Fudbaleri Vojvodine igraju sutra revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv Maribora na TSC Areni u Bačkoj Topoli, a trener Maribora Ante Šimundža rekao je danas da će u utakmicu sa Novosađanima ući kao u finale.

СЛОВЕНЦИ СЕ ПЛАШЕ ВОШЕ? За нас је ово као финале!

Foto: N. Paraušić

Rekao je Šimundža da njegova ekipa mora da bude oprezna.

 - Da me nešto brinulo nije, ali smo pažljivi. Vojvodina ima rep i glavu, jedna dobra ekipa. Bitno je da odigramo ono što mi želimo i njima ne odgovara. Utakmica može otići u oba pravca. U utakmicu ćemo ući kao da je finale - kazao je Šimundža.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

On je dodao i da su navijači njihov dvanaesti igrač, ali da to što Vojvodina ne igra na Karađorđu već u Topoli ne smatra problemom za domaći tim.

  - Spremamo se za utakmicu kao za svaku drugu. Bitno je da uđemo u utakmicu spremni. Da budemo na takmičarskom nivou, a sa druge strane, stanje je pozitivno, svi igrači mogu da počnu utakmicu - rekao je Šimundža.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Na pitanje o lošim rezultatima Novosađana, šef struke Maribora je kratko konstatovao da su iznenađenja uvek moguća.

  - Negativan niz stvara pritisak, mi razmišljamo o našim problemima, kako da popravimo naše stvari i fokus nam je na nama, ne njima - zaključio je Šimundža.

Svi fudbaleri Maribora spremni su za nastup protiv Vojvodine, u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije koji se igra sutra od 20 časova na TSC areni.

Fudbaler Slovenaca Marko Božić rekao je da su fudbaleri svesni svojih grešaka.

 - Ulazimo sto posto fokusirani sa puno želje i puno truda, da iskoristimo svoje želje i ostanemo čvrsti - kazao je Božić.

On je dodao i da su pomno analizirali prvu utakmicu protiv Novosađana koju su dobili sa 2:1 i da sada znaju kako da iskoriste njihove slabosti.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRIVREDA SE SVE VIŠE OKREĆE VEŠTAČKOJ INTELIGENCIJI: INNO-VERSE odlična platforma za bolje poslovanje