MOZZART ASISTIRA, KLUBOVI POBEĐUJU: Nova oprema stigla na adrese više od 400 sportskih klubova

Promo

15. 08. 2024. u 16:00

Od severa do juga, od istoka do zapada, malo je klubova koji na dresovima nemaju Mozzart oznaku jer „Novi dresoviˮ svake nedelje stižu na adrese „novih šampionaˮ.

МОЗЗАРТ АСИСТИРА, КЛУБОВИ ПОБЕЂУЈУ: Нова опрема стигла на адресе више од 400 спортских клубова

Foto: Mozzart

Od početka sada već tradicionalne Mozzartove akcije „Novi dresovi za nove šampioneˮ više od 400 sportskih klubova obradovano je novom opremom, a na hiljade sportista obuklo je nove dresove. Na bogatu listu upisali su se brojni fudbalski, odbojkaški, rukometni i košarkaški klubovi... Ovog leta nova oprema stigla je i na adresu KMF Smederevo koji fudbalsku tradiciju baštini od 2010. godine.

Foto:: TouchNtouch

- Za sve ove godine postojanja igramo najviše rangove takmičenja u futsalu. Kroz klub su prošli seniorski i omladinski reprezentativci, a naš Jovan Lazarević nalazi se u top deset igrača u Evropi. Ove sezone nastupaćemo u najvišem rangu takmičenja prvoj futsal ligi Srbije i važno nam je da uz rezultate kluba budemo u najboljoj opremi, a to je Mozzart oprema - objašnjavaju iz KMF Smederevo, čiji mladi talenti uveliko treniraju na mini pič terenu koji je Fondacija Mozzart otvorila u sklopu velike akcije „Fudbal je više od igre“ u čast Aleksandra Mitrovića.

Sportski karavan stigao je i do juga naše zemlje i klubova ŽFK Dubočica Lavice, ŽFK Vlasotince, FK Moravac Pečenjevce, FK Lemind Leskovac… Dok je na severu nova oprema obradovala rukometne klubove Hajduk Beška, Crvenka i Mačva Bogatić, ali i fudbalske Budućnost Alibunar, PSK Putinci, Jedinstvo Ruma, Odžaci… Ovog leta nisu zaboravljeni ni prestonički klubovi – OFK Borac Arnajevo, OFK Šiljakovac, FK 13. maj Zemun, FK Polet Dorćol, FK BSK Baćevac 1926, FK Torlak, FK Heroj Polet Jajinci…

Foto:: TouchNtouch

U okviru akcije „Novi dresovi za nove šampione” Mozzart skoro deceniju pomaže manjim klubovima iz nižih liga da dođu do boljih uslova za rad. Neretko se dva tima u Mozzartovim dresovima sretnu na terenu, a kontinuiranu pomoć dobijaju i ženski kolektivi, pogotovo fudbalerke iz raznih krajeva Srbije, u cilju širenja svesti o značaju rodne ravnopravnosti u sportu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SIMFONIJA ZDRAVLJA: Transformacija gradova za bolje sutra