"DELIJE" TRAŽILE, A KLUB ODMAH REAGOVAO: Rečeno - učinjeno

Novosti online

15. 08. 2024. u 19:34

Crvena zvezda je pomogla Opštoj bolnici u Kruševcu i donirala klima uređaje na predlog kluba navijača.

ДЕЛИЈЕ ТРАЖИЛЕ, А КЛУБ ОДМАХ РЕАГОВАО: Речено - учињено

FOTO: FK Crvena zvezda

Danas je u Medija centru stadiona "Rajko Mitić", predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović dočekao direktorku Opšte bolnice u Kruševcu, Vesnu Stević Gajić, i uručio joj četiri klima uređaja.

- Ovo je još jedna u nizu humanitarnih akcija koje preduzimamo. Na inicijativu našeg kluba navijača odabrana je Opšta bolnica u Kruševcu. Zvezda je na ovaj način pokazala ne samo društvenu-odgovornost, nego imajući u vidu popularnost našeg kluba i brojnost navijača koje imamo, te akcija koje sprovodimo, podsticaj za druge da na sličan način postupe i doprinesu onima kojima je pomoć potrebna. Nadam se da ćemo i dalje putem klubova navijača omogućavati da se ovakve i slične akcije organizuju, kako bi doprineli opštem stanju humanosti - rekao je Mijailović.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Direktorka Opšte bolnice u Kruševcu, Vesna Stević Gajić, i predsednik FK Crvena zvezda, Svetozar Mijalović / FOTO: FK Crvena zvezda

Zahvalnost Zvezdi dolazi iz Kruševca.

- U ovim tropskim vrelim danima već postojeći rashladni sistem u Opštoj bolnici u Kruševcu ne može da dostigne odgovarajuću temperaturu, tako da nam je ova donacija od velikog značaja. Hvala upravi FK Crvena zvezda na lepoj i humanitarnoj donaciji, a svakako će dobrobit od ovog imati ne samo radnici u bolnici, već i naši pacijenti. Od početka godine smo ugradili preko 30 klima putem donacija, i to je dokaz da u Srbiji ima mnogo ljudi dobre volje - rekla je Stević Gajić.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Crvena zvezda će i u narednom periodu nastaviti sa društveno-odgovornim akcijama, najavljuju na Marakani.

Podsetimo, branilac titule nastavlja odbranu trona u Pančevu, a prenos utakmice Čukarički - Crvena zvezda možete da pratite uživo na portalu "Novosti".

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao.

15. 08. 2024. u 21:11

Komentari (0)

ZAŠTITIMO PRIRODU: Zdrava životna sredina je osnova zdravog društva