uživoPRENOS, LUGANO - PARTIZAN: Ovo se čekalo, crno-beli poveli

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

15. 08. 2024. u 20:24

FUDBALERI Partizana igraju revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Lugana i pokušaće da nadoknade minus iz prve utakmice, te tako obezbede plasman u plej-of. Meč koji se igra u Švajcarskoj možete pratiti uživo na portalu "Novosti".

ПРЕНОС, ЛУГАНО - ПАРТИЗАН: Ово се чекало, црно-бели повели

Foto: EPA-EFE/PETER KLAUNZER

Prvo poluvreme: Lugano - Partizan 0:1

45+3' - Završeno je prvo poluvreme u Tunu.

45+2' - Šutirao je Papadopulos iz velike daljine, no bio je to lak plen za Jovanovića koji je bez problema došao do lopte.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

45' - Prvo poluvreme je produženo za tri minuta.

44' - PARTIZAN VODI! Uspeli su crno-beli da dođu do vođstva u idealnom trenutku. De Medina je ukrao loptu, ona je stigla do Severina koji je proigrao Zahida. Ovaj je napravio sjajan lažnjak i dobrim udarcem iz daljine uspeo da savlada Saipija.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

39' - Mogli su izabranici Aleksandra Stanojevića da povedu. Centrirao je Severina, a sam na drugoj strani je bio Zubairu. Ipak, iz izglene pozicije je promašio loptu i do promene rezultata nije došlo.

33' - Španski sudija Rikardo Bengoečea je pokazao još jedan žuti karon fudbalerima Partizana. Ovoga puta se u beležnici našao Zubairu.

33' - Nema mnogo uzvuđenja na stadionu Tuna. Još uvek nije bila nijedna ozbiljna prilika, tako da golmani nisu bili na pravom iskušenju.

19' - Izveo je Lugano prvi korner, ali odbrana Partizana je dobro reagovala i opasnosti po gol Jovanovića nije bilo.

18' - Prvi žuti karton na utakmici dobio je vezista tima iz Beograda Kervin Arijaga zbog oštrog starta na sredini terena.

16' - Novi dobar napad crno-belih. Zubairu je poslao oštru loptu po zemlji, do nje je stigao Kalulu, ipak šutirao je spoljnim delom kopačke ne baš onako kako je želeo.

Aldo Kalulu/Foto: EPA-EFE/PETER KLAUNZER

14' - Još jedan korner izveli su gosti, no nije bilo opasnosti po gol koji čuva Saipi. Partizan je ofanzivnije ušao u utakmicu.

11' - Pokušao je Zubairu udarcem iz daljine. Bivši igrač ubskog Jedinstva je bio izblokiran. Potom je šutirao glavom posle centaršuta Jurčevića iz korner, no poslao je loptu preko prečke.

6' - Prvi opasan napad domaćina. Aliseda je poslao loptu u kazneni prostor, ali sve je dobro pratio Mujakić i intervenisao ispred protivničkog igrača.

4' - Partizan je izveo slobodan udarac iskosa sa desne strane. Ipak, to nije dobro uradio Jurčević, pa je lako reagovala odbrana Lugana.

1' - Počela je utakmica koja se igra na neutralnom terenu u Tunu.

Sastavi timova:

Lugano (4-2-3-1): Saipi - Zanoti, Papadopulos, Hajdari, Valencuela - Dumbija, Grgić - Štefen, Bislimi, Dos Santos - Aliseda.

Partizan (4-2-3-1): A. Jovanović - De Medina, Marković, Mujakić, Jurčević - Arijaga, Zahid - Severina, Goh, Zubairu - Kalulu.

Uoči meča:

Crno-beli su u Husmoj poraženi sa 1:0 i nisu u dobroj poziciji pred ovaj duel, ali prednost rivala nije velika i može da se nadoknadi.

Izabranici Aleksandra Stanojevića ne igraju dobro na evropskoj sceni ove sezone. Do sad su na tri utakmice upisali isto toliko poraza. Dva puta je bolji bio Dinamo Kijev (2:6, 0:3) i Lugano pre sedam dana u Beogradu.

Ostaje da se vidi može li Partizan da neutrališe minimalan poraz i dođe na korak od plasmana u Ligu Evrope.

Ukoliko to uradi u plej-ofu kvalifikacija igraće protiv Bešiktaša. U slučaju da bude eliminisan, u Ligi konferencija će igrati sa boljim iz duela Silkeborg (Danska) - Gent (Belgija). Prvi meč ovih timova zavšren je rezultatom 2:2.

Podsetimo, crno-beli su ovog četvrtka, baš na dam utakmice objavili da su doveli novo pojačanje.

BONUS VIDEO: Inijesta o Jamalu: Za šesnaestogodišnjaka nije normalno to što radi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao.

15. 08. 2024. u 21:11

Komentari (0)

ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)