SRBIN HEROJ LEGIJE: Bivši igrač Zvezde odveo tim iz Varšave na korak od plasmana u Ligu konferencija

Tanjug

15. 08. 2024. u 20:21

SRPSKI fudbaler Radovan Pankov dao je gol za Legiju u remiju 1:1 kod kuće protiv Brondbija kojim je klub iz Varšave obezbedio plasman u plej-of Lige konferencija.

СРБИН ХЕРОЈ ЛЕГИЈЕ: Бивши играч Звезде одвео тим из Варшаве на корак од пласмана у Лигу конференција

Foto: EPA

Poljski tim je prošlog četvrtka u Danskoj pobedio sa 3:2 i bio mu je dovoljan remi za prolaz dalje.

Veteran Danijel Vas je golom sa penala u 38. minutu doveo dansku ekipu u vođstvo, ali je Pankov u četvrtom minutu nadokande udarcem glavom sa prve stative poravnao na 1:1 posle centaršuta Rubena Vinagrea uz slobodnog udarca i tako poslao Legiju u plej-of.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Poljski klub će se za plasman u Ligu konferencija boriti sa pobednikom dvomeča između Drite sa tzv. Kosova i Aude iz Letonije. U prvom meču Auda je kod kuće pobedila 1:0, revanš meč je u toku.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao.

15. 08. 2024. u 21:11

Komentari (0)

GLOBALNI ENERGETSKI PEJZAŽ: Energija vetra i vetroparkovi u modernoj tehnologiji