VOJVODINA ISPALA IZ EVROPE: Novosađani eliminisani posle penal serije

Novosti online

15. 08. 2024. u 22:59

Fudbaleri Vojvodine nesrećno su završili svoju evropsku priču, pošto su u penal seriji eliminisani od Maribora.

ВОЈВОДИНА ИСПАЛА ИЗ ЕВРОПЕ: Новосађани елиминисани после пенал серије

Foto: FOTO TANJUG/ NANAD MIHAJLOVIĆ/ bg

Vojvodina je uspela golom Đorđa Crnomarkovića da anulira poraz od 2:1 u prvom meču u Sloveniji, imala je dominaciju u nastavku, zaslužila je i da prođe dalje.

Tragičar penal serije bio je Lazar Nikolić kome je Jug odbranio penal. Potom je i Mihailo Ivanović očajno šutnuo penal i time je propušena poslednja nada, jer su Slovenci i četvrti penal pogodili.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Hrabro je Vojvodina počela meč protiv Maribora, a i nisu imali drugu opciju, jer su Novosađani u prvom meču u Sloveniji poraženi sa 2:1.

Maribor je možda bolje otvorio meč na TSC areni, ali se Voša brzo oslobodila pritiska i uspela je da preuzme inicijativu i da počne da stvara šanse.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Prvi je zapretio Vukan Savićević u 16. minutu, kada je posle odličnog šuta sa nekih 18 metara pogodio prečku. To je bio uvod u ono što je usledilo, a to je gol Đorđa Crnomarkovića, koji je zatresao mrežu posle dobrog centaršuta Serija.

Foto: FOTO TANJUG/ NANAD MIHAJLOVIĆ/ bg

Mogla je Vojvodina i da duplira prednost do kraja poluvremena, ali i da primi gol, ali je Carević bio na visini zadatka u 41. minutu kada je Božić pokušao da ugrozi gol crveno-belih iz Novog Sada.

Rezultatom 1:0 završen je prvi deo igre.

Vojvodina je u drugom poluvremenu zaigrala još hrabrije i agresivnije. To je rezultiralo gomilom šansi pred golom Maribora. Ivanović je imao nekoliko ozbiljnih prilika, ali mu je golman Maribora branio, ili su defanzivci bili na visini zadatka, pa su uspeli da izblokiraju njegov pokušaj.

Možda i najbolja šansa ukazala se u 90. minutu, kada je viđena loša reakcija odbrane Maribora, koja je poklonila loptu Lazaru Nikoliću, koji je imao otvoren put ka golu. Ipak, kao da se uplašio mogućnosti da reši meč,  umesto da krene ka golu i završi sam akciju, želeo je da proigra saigrača, to je loše uradio, presečena mu je lopta i šansa je otišla u nepovrat.

I u nastavku je viđena dominacija Vojvodine. Lazar Nikolić je imao prvu prilku kada je raspalio po lopti posle odbitka nakon kornera, ali je lopta prohujala pored gola. Zatim je Seri imao priliku u 105. minutu, ali je njegov udarac išao po sredini gola i Azbe Jug mu je odbranio šut.

I u drugom produžetku je viđena dominacija Vojvodine i opsada gola Maribora, ali lopta nije htela u gol, i na kraju posle drugog produžetka takođe nije bilo gola!

BONUS VIDEO PREKID MEČA RADNIČKOG I RADNIČKOG IZ NIŠA: Bruka u Gornjem Milanovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao.

15. 08. 2024. u 21:11

Komentari (0)

SIMFONIJA ZDRAVLJA: Transformacija gradova za bolje sutra