HAOS U SPLITU POSLE PORAZA HAJDUKA: Navijači pokušali da upadnu u svečanu ložu

Novosti online

16. 08. 2024. u 09:30

Fudbaleri splitskog Hajduka poraženi su na svom terenu od češkog Ružemberoka sa 1:0 i tako su završili nadmetanje u Evropi u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

ХАОС У СПЛИТУ ПОСЛЕ ПОРАЗА ХАЈДУКА: Навијачи покушали да упадну у свечану ложу

FOTO: Profimedia

Tragičar meča bio je Zvonimir Šarlija, koji je posle sedam minuta igre postigao autogol. Kako golova u prvih 90 minuta nije bilo, minimalan poraz „bilih“ znači i oproštaj od Evrope. Moglo je da bude drugačije, ali je Marko Livaja propustio par dobrih situacija.

Hajduk je ovog leta napravio najskuplji svoj tim u 21. veku, doveo najskupljeg i najpoznatijeg trenera, međutim, Đenaro Gatuzo i ekipa su se propisno obrukali i ispali iz Evrope još pre plej-ofa.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Navijači Hajduka su nakon poraza bili očekivano razočarani, a neki od njih toliko besni i iznervirani da su odlučili da se obračunaju sa čelnicima Hajduka.

Prema pisanju hrvatskih medija, više desetina njih došla je do lože na Poljudu i pokušala da upadne u nju. Na svu sreće nije došlo do fizičkog sukoba.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO PREKID MEČA RADNIČKOG I RADNIČKOG IZ NIŠA: Bruka u Gornjem Milanovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OD KLIKOVA DO NAPRETKA: Digitalni putevi mladih za održivi razvoj