SVE ZBOG EVROPE: Crvena zvezda i Partizan odložili utakmice Superlige Srbije

Tanjug

16. 08. 2024. u 12:18

UTAKMICA 6. kola Superlige Srbije između fudbalera Crvene zvezde i TSC-a odložena je zbog obaveza oba kluba u evropskim takmičenjima, saopštila je danas Zajednica SLS.

СВЕ ЗБОГ ЕВРОПЕ: Црвена звезда и Партизан одложили утакмице Суперлиге Србије

FOTO: M. Vukadinović

Kako se navodi u saopštenju, utakmica između crveno-belih i ekipe iz Bačke Topole trebalo je da se igra za nedelju dana, ali je na zahtev šampiona Srbije i uz saglasnost kluba koji sa klupe predvodi Dean Klafurić odložena, u skladu sa propozicijama takmičenja.

Iz Zajednice SLS navode da je odluka o odlaganju u skladu sa interesom srpskog fudbala, jer se oba kluba takmiče u poslednjoj rundi evropskih kvalifikacija, plej-of fazi Lige šampiona i Lige Evrope.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Zvezda će u utorak igrati plej-of za Ligu šampiona protiv Bodea (21 sat), dok će se TSC u četvrtak sastati sa Makabijem iz Tel Aviva (20) u plej-ofu za Ligu Evrope.

Utakmica 5. kola SLS između fudbalera Partizana i Radničkog iz Niša, koja je bila na programu u nedelju, odložena je zbog obaveza kluba iz Humske u evropskim kvalifikacijama.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Partizan će u četvrtak u plej-ofu za Ligu konferencije igrati protiv Genta (20.15).

Takođe, meč 5. runde domaćeg prvenstva između Radničkog iz Kragujevca i Vojvodine pomeren je za 19. avgust sa početkom u 19 časova, na molbu novosadskog tima.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI ODUŠEVLJENI: Srbi, možda ste treći na olimpijadi, ali ste prvi u našim srcima!