VELIKO POJAČANJE ZA ZVEZDU: Reprezentativac Slovenije obukao crveno-beli dres

Novosti online

16. 08. 2024. u 15:08

Novo pojačanje Crvene zvezde je reprezentativac Slovenije - Vanja Drkušić koji pokriva poziciju štopera i na Marakanu stiže na jednogodišnju pozajmicu iz Zenita.

ВЕЛИКО ПОЈАЧАЊЕ ЗА ЗВЕЗДУ: Репрезентативац Словеније обукао црвено-бели дрес

FOTO: Tanjug/AP

Dobrodošlicu Drkušiću prvi su poželeli predsednik Svetozar Mijailović i sportski direktor Mitar Mrkela.

- Crvena zvezda je želela Vanju Drkušića i Vanja Drkušić je želeo Crvenu zvezdu. Ima iskustvo igranja za reprezentaciju Slovenije, bio je odličan na Evropskom prvenstvu, jedan od najboljih u svojoj ekipi. Mesto mu je u Crvenoj zvezdi i sa njim će naša odbrana biti još jača. U Crvenoj zvezdi mogu da igraju samo oni koji su odmah spremni da odgovore svim zahtevima i težini dresa. Zvezda nije laka, traže se igrači koji prave razliku, i Drkušić je jedan od njih. Od samog početka i prvih razgovara, Vanja je potencirao koliko voli Zvezdu i kolika mu je želja da dođe ovde. To je veoma važno, jer je Zvezda klub sa mnogo emocija. Vanja prepoznaje to, preneće emocije na teren i doprineti tome da Zvezda bude jača - počeo je Mrkela.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Drkušić će nastupati u crveno-belom dresu sa brojem 33 i jedva čeka punu Marakanu.

- Potpisom za Crvenu zvezdu ostvarujem dečački san. Srećan sam što sam ovde i jedva čekam da počnem da treniram. Iza mene je odlično leto, prvo sa reprezentacijom gde smo na Euru napravili odličan uspeh koji se i nije očekivao od nas. Zatim sam potpisao sa velikim Zenitom i hvala Bogu - pustili su me da dođem u Zvezdu. Jedva čekam da obučem Zvezdin dres, istrčim pred punu Marakanu i pomognem klubu da uđe u Ligu šampiona. Pratio sam Zvezdu naravno, pogotovo u Evropi. Verujem da ću se brzo adaptirati, jer dosta već igrača poznajem, Timija iz reprezentacije najbolje. Ostvario sam dečački san i jedva čekam da istrčim na teren - emotivno će Drkušić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Vanja Drkušić je rođen 30. oktobra 1999. godine u Novom Mestu, Slovenija. Sa svega 16 godina otišao je u holandski Herenven, čije je potom juniorske selekcije prošao, ali nije uspeo da zabeleži debi u prvom timu. Potom se otisnuo u italijanski Rende, da bi se zatim u slovenačkom Bravu etablirao kao jedan od najboljih štopera tamošnjeg prvenstva. Skrenuo je tako pažnju Sočija koji ga je doveo, a fantastičnim partijama u prvenstvu Rusije, kao i u nacionalnom timu Slovenije, nametnuo se Zenitu koji ga je angažovao. Ubrzo je dogovoreno i da će pojačati Crvenu zvezdu kao pozajmljen igrač.

BONUS VIDEO: VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRIVREDA SE SVE VIŠE OKREĆE VEŠTAČKOJ INTELIGENCIJI: INNO-VERSE odlična platforma za bolje poslovanje