PRVA IZJAVA OCA LAMINA JAMALA POSLE INCIDENTA U PREDGRAĐU BARSELONE: Pomislio sam - smrt

M. Bl.

16. 08. 2024. u 22:30

OTAC Lamina Jamala (17), Munir Nasraui (35) je u dobrom stanju i uspešno se oporavlja u bolnici u Badaloni, gde je transportovan u sredu uveče pošto su ga četiri napadača na jednom parkingu u gradiću Mataro presrela dok je šetao psa i izbola.

ПРВА ИЗЈАВА ОЦА ЛАМИНА ЈАМАЛА ПОСЛЕ ИНЦИДЕНТА У ПРЕДГРАЂУ БАРСЕЛОНЕ: Помислио сам - смрт

FOTO: Tanjug/AP

Njegovo stanje nije okarakterisano kao kritično, a rođeni Marokanac se juče tokom dana oglasio i u izjavi za "El Čiringito" poručio da je najteži period iza njega.

- Pomislio sam - smrt. Bio sam između života i smrti, bilo me je strah kao što bi bilo strah svakog drugog čoveka - rekao je Jamal.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Nad bolničkom posteljom Nasrauija konstantno bdi njegov sin Lamin Jamal, a pored španskog superstara u poseti je bio i prvi čovek Barselone Đoan Laporta.

- Moram biti miran za dobrobit svih, zbog sebe i zbog porodice. Nemam izbora. Moramo verovati da će pravda odraditi svoje. Zahvalan sam što mogu da govorim. Osećam se malo bolje, premešten sam sa odeljenja intenzivne njege - dodao je Jamal, a preneli su španski mediji.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Inače, istraga ovog slučaja je praktično odmah dovela do trojice vinovnika ovog ozbiljnog incidenta koji su uhapšeni, dok se za četvrtim još traga. Prema navodima španskih medija prvi incident između te grupe huligana i Nasrauija je zabeležen još u sredu tokom dana, da bi u večernjim časovima došlo do novog sukoba koji je rezultirao ubadanjem Jamalovog oca.

Španski mediji navode da je učešće supertalentovanog fudbalera Barselone na sutrašnjoj premijeri protiv Valensije na "Mestalji" i dalje pod znakom pitanja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I DALJE NISTE REZERVISALI LETOVANJE? Spakujte se i otputujte na najpopularniju destinaciju ovog leta!