TADIĆ I MURINJO OSTALI ZAPANJENI: Predsednik Fenerbahčea nasred terena zasut flašama, pa udaren s leđa - totalni haos! (VIDEO)

Novosti online

18. 08. 2024. u 12:55

Dušan Tadić, kao jedan od najiskusnijih u ekipi fudbalskog kluba Fenerbahče, i novi trener te ekipe, Žoze Murinjo, svašta su u svojim karijerama doživeli. Ali, ne i ono čemu su bili svedoci u subotu.

ТАДИЋ И МУРИЊО ОСТАЛИ ЗАПАЊЕНИ: Председник Фенербахчеа насред терена засут флашама, па ударен с леђа - тотални хаос! (ВИДЕО)

FOTO: Tviter/HooligansTV_eu

Naime, u drugom kolu turskog prvenstva, "Fener" je gostovao u Izmiru, domaćin je bila ekipa Goztepe.

Da li zbog loše organizacije ili planski, tek, mnogi navijači Fenerbahčea nisu mogli da uđu na tribinu iako su posedovali karte.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--


PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Tada je prvi čovek slavnog turskog kluba, Ali Koč, krenuo preko igrališta ne bi li video šta je problem i zašto pristalice "Fenera" ne puštaju da uđu.


Ali, to je izazvalo haos.


Em su Koča domaći navijači zasuli svime i svačime, pa i flašama, em je jedan od zaposlenih u FK Goztepe - sa leđa gurnuo predsednika gostiju, te je ovaj završio licem na travi.


Policija je potom morala da štiti njegov izlazak sa terena - štitovima, mada su oni bili od male pomoći usled prave kanonade iz gledališta.


Evo kako je taj incident izgledao:


Inače, dok je Tadić bio na terenu, "Fener" je vodio sa 2:1 golovima Džeka iz penala u trećem minutu sudijske nadoknade u prvom poluvremena i En Nesirija četiri minuta kasnije (na 2:1 je smanjio Gunter u 68), ali nakon što je dosadašnji kapiten srpske reprezentacije napustio teren u 87. minutu Goztepe je u petom minutu sudijske nadoknade vremena golom Romula izborio 2:2.


Posle nekompletnog drugog kola turskog fudbalskog prvenstva, na tabeli vodi Galatasaraj sa šest bodova, a po četiri imaju Fenerbahče, Rizespor i Sivaspor. Bešiktaš i Gazijantep mogu da se izjednače sa "Galatom", jer imaju tri boda, ali i samo po jednu odigranu utakmicu.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FILIPO: Moramo da napustimo NATO