I SRPSKI ZET SE TAKMIČIO: Zidan, Del Pjero, Vijeira i Švajntajger rešili da vide ko najbolje štopuje loptu, evo kako je to prošlo (VIDEO)

Novosti online

18. 08. 2024. u 19:36

Nekoliko legendi fudbala se okupilo, a iako su zvanično penzioneri, rešili su da pokažu da li su i dalje (i koliki) majstori ovog sporta.

И СРПСКИ ЗЕТ СЕ ТАКМИЧИО: Зидан, Дел Пјеро, Вијеира и Швајнтајгер решили да виде ко најбоље штопује лопту, ево како је то прошло (ВИДЕО)

Screenshot / X / Kontrasport

Zinedin Zidan, čovek koji je sa reprezentacijom Francuske osvojio Mundijal, a sa Realom pokorio Evropu, njegov kolega iz nacionalne selekcije, Patrik Vijera, te čuveni vezni igrač Italijana, Alesandro del Pjero, kao i bivši kapiten državnog tima Nemačke, Bastijan Švajnštajger (čija je supruga, kao što je poznato, naša slavna teniserka Ana Ivanović) bili su na istom mestu iz nekih marketinških razloga.

Malo im je bilo potrebno da krenu da se nadmeću.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Zadatak je bio jednostavan:

Lopta bi im bila bačena sa velike visine, a njihov zadak je bio da je primire unutar malog, plastičnim čašama oivičenog prostora.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Evo kako je ko od njih uštopovao loptu:

Anketa

Ko je najbolje uštopovao loptu?

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A POSLE PROKLETA JE AMERIKA: NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

A POSLE "PROKLETA JE AMERIKA": NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao. Dva dana nakon što je isplivao najnoviji snimak sa te proslave, NBA liga je - pohvalila Jokića.

18. 08. 2024. u 20:05

Komentari (0)

A POSLE PROKLETA JE AMERIKA: NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)