BIVŠI FUDBALER PARTIZANA POMAŽE ZVEZDI? Evo ga bi crveno-beli protiv Boda trebali da potraže šansu

Novosti online

18. 08. 2024. u 20:43

Fudbaleri Crvene zvezde boriće se u direktnom duelu sa Bodom boriti za plasman u Ligu šampiona, a bivši fudbaler Partizana Bojan Zajić otkrio je crveno-belima nedostatke ''žutih'' iz Norveške.

БИВШИ ФУДБАЛЕР ПАРТИЗАНА ПОМАЖЕ ЗВЕЗДИ? Ево га би црвено-бели против Бода требали да потраже шансу

FOTO: V. N.

 Bodo deluje dobro, pratim ih redovno, ali moram odmah da kažem da su prethodnih godina bili nekako upakovaniji i bolji. Jesu u takmičarskom ritmu, međutim i oni se i dalje traže. Baš sam gledao utakmicu sa Vikingom koju su igrali kod kuće. Bilo je 1:1, Viking je promašio penal. Izgubili su od Sanderfjorda, što znači da imaju slabosti - rekao je Zajić za Mozzart Sport, a onda nastavio:

- Da krenemo od slabosti šampiona Norveške. Oni su školovana ekipa, ulaze u igru kroz pas. Tu znaju da pogreše, pošto su im štoperi i golman nešto slabiji. Možda bi Crvena zvezda trebalo da tu potraži šansu. Moraće da bude defanzivno stabilna, da pokuša u početku da ih smiri. Kada rano daju gol dobiju na samopouzdanju i igraju kao u transu. Nije to neka vatrena publika kao u Beogradu, ali sever Norveške i ceo ambijent je vrlo specifičan.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Takođe, Bodo igra na veštačkoj podlozi, što bi moglo da predstavlja problem crveno-belima.

- To je kao da igrate po staklu. Lopta samo leti. I krajnje je legitimno što oni to koriste, velike probleme ovde su imali Roma, Ajaks, Milan… Samo što mi je tada Bodo bolje izgledao. Mada i sada trče kao na motoru, imaju specifične automatizme igre. Kada protivnik izgubi posed, spremni su da u tri, četiri sekunde dođu do gola. Odmah traže dubinu, jer su tako selektirani. Brzi, nešto manjeg gabarita igrači.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Naveo je i da Zvezda mora da drži što duže loptu u svom posedu.

- Zvezda mora kako zna i ume da što duže drži loptu, da tako obara ritam. Povremeno i da izlazi u presing i pokuša da iznenadi Bode. Oni na to nisu navikli, niti su sigurni u tim situacijama. Ako se bude samo branila i ispucavala loptu, neće biti dobro. Oni to vole. Dobri su po oduzetoj lopti - rekao je Zajić.

Za kraj je istakao da bi Zvezda trebalo da ponovi utakmicu sa Salcburgom.

- Pa bilo bi dobro da Zvezda ponovi tu utakmicu sa Salcburgom iz Beograda. Neka bude 0:0. Samo što ni tada posao ne bi bio završen. Zvezda ima odličnog trenera, Milojević je I taličan što se tiče kvalifikacija za Ligu šampiona. Mada I trener Bodoa je dobar stručnjak, cenjen u Norveškoj. Za Zvezdu bi bilo dobro da se I ove vrućine u Beogradu nastave. Biće im teško da se adaptiraju - završio je Zajić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A POSLE PROKLETA JE AMERIKA: NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

A POSLE "PROKLETA JE AMERIKA": NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao. Dva dana nakon što je isplivao najnoviji snimak sa te proslave, NBA liga je - pohvalila Jokića.

18. 08. 2024. u 20:05

Komentari (0)

SRAMOTA! Novak Đoković grmi, nikada nije bio ovakav: Ovo je neverovatno! Apsurd!