KALULU PRECRTAN, ALI NEĆE BITI JEDINI U FK PARIZAN: Aleksandar Stanojević započeo sa sklanjanjem igrača koji se nisu nametnuli

M. Bl.

19. 08. 2024. u 17:30

ZATEKAO je Aleksandar Stanojević po povratku u Partizan ovog leta veliki broj fudbalera pod ugovorom i odmah na startu je bilo jasno da će mnogi od njih teško preživeti dril trenera koji je započeo treći mandat u Humskoj.

КАЛУЛУ ПРЕЦРТАН, АЛИ НЕЋЕ БИТИ ЈЕДИНИ У ФК ПАРИЗАН: Александар Станојевић започео са склањањем играча који се нису наметнули

Foto: FK Partizan

Neposredno po povratku tima sa priprema u Sloveniji, postalo je jasno da Senegalac Frank Kanute neće biti deo pogona za novu sezonu, Aranđel Stojković je prosleđen na pozajmicu u Debrecin, a dva evropska dvomeča su bila dovoljna da se među prekobrojne svrsta i Aldo Kalulu.

- Moramo nešto da menjamo za Radnički, ali ne možemo previše. Neki igrači ne zadovoljavaju kriterijume, neki ne mogu da se nametnu. Sigurno će biti rezova - izjavio je Stanojević neposredno po završetku revanš meča sa Luganom.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Utakmica protiv Švajcaraca je očigledno predstavljala kap u prepunoj čaši nezadovoljstva trenera. Momak rodom iz Kongoa je bio među najstandardnijim u dva evropska dvomeča, Stanojević je pokušavao da ga "pronađe" po bokovima, iza centralnog napadača, čak i u najisturenijem delu tima protiv Lugana u Tunu, ali jednostavno nije išlo. Krediti su potrošeni, Stanojević više ne vidi Kalulua kao nekoga ko bi mogao da popravi izgled tima, a sada ostaje teži deo posla za klupske strukture koji je vezan za pronalaženja bezbolnog rešenja za rastanak dve strane.

Partizan je zamenu za omalenog fudbalera pronašao u pančevačkom Železničaru, dogovor sa Lazarom Romanićem i njegovim klubom je na pomolu, ali i pored toga ostaje problem rasterećenja klupske kase jer Kalulu svakako nije među slabije plaćenim fudbalerima u timu. U situaciji kada Stanojević više ne računa na njega logično bi bilo očekivati potraži drugo rešenje (transfer) kako bi igrao. Ipak, sa druge strane stoje i dobra primanja u Humskoj, koja očigledno utiču na to da mu odlazak iz Beograda ne bude primarna opcija.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Nema sumnje da je precrtavanje Kalulua samo prvo u ovom avgustovskom "naletu" s obzirom na to da je Partizan sa izuzetkom meča u Tunu izgledao poprilično beskrvno u preostala tri meča kvalifikacija za neko od evropskih takmičenja. Za internacionalca iz Konga je Lugano predstavljao poslednju šansu, jasno je da bi mnogi fudbaleri iz "uvoza" mogli da se zapitaju kako će izgledati njihov status ukoliko crno-beli ne prođu Gent (prvi meč u Humskoj u četvrtak u 20.15), i plasiraju se u Ligu konferencija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVROPSKI DAN PARKOVA: Dan posvećen zaštićenim područjima i nacionalnim parkovima