SRBIN IZ PRIŠTINE UZ ZVEZDU U NORVEŠKOJ: "Ne plaše nas se Norvežani, ali znaju da su naši navijači malo "luđi"!" (VIDEO)

M. Kolašinac

20. 08. 2024. u 12:37

FK Crvena zvezda ovog utorka od 21 sat, uz prenos na portalu "Novosti", igra u gostima prvi meč plej-ofa za Ligu šampiona, a pred taj meč čiji je domaćin norveški Bode, u istoimenom gradu - naišli smo na Srbina iz Prištine koji će biti na tribini i bodriti crveno-bele na putu ka evropskoj eliti.

СРБИН ИЗ ПРИШТИНЕ УЗ ЗВЕЗДУ У НОРВЕШКОЈ: Не плаше нас се Норвежани, али знају да су наши навијачи мало луђи! (ВИДЕО)

FOTO: M. Kolašinac

Vlada je rodom iz Prištine, ima 27 godina, a od 2007. je u Bodeu, kada se doselio iz južne srpske pokrajine.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Nije skrivao oduševljenje što može konačno malo da priča na srpskom na ulici, ali pre svega - što može da priča sa zemljacima. Kako ističe, Bode ima mnoge kvalitete, no ipak je navikao na naš mentalitet, dok je u Norveškoj on drugačiji.

- Ovde je fino, lepo. Naročito leti. Može svuda da se ide... po planinama. Lepo je živeti ovde. A zimi je, bogami, hladno (smeh). Turisti uglavnom dolaze leti. Imamo dosta Kineza - priča Vlada, iščekujući meč.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Otkrio je i kako norveška javnost gleda na dolazak Zvezdinih navijača:

- Ne verujem baš da se plaše, ali oni znaju kako je tamo u Beogradu, kako se igra tamo kod nas. I da su malo "luđi" navijači tamo - ističe uz smeh, najavljujući da, "naravno, ide na stadion" i da će "naravno - navijati za Zvezdu".

Pogledajte i sami našu priču s njim:

 

Nezvanično, oko 150 "delija" stiže iz Beograda na ovaj meč, a oko 400 će ih ukupno biti na stadionu, kada se računaju i oni koji dolaze iz Norveške i ostalih delova Evrope.

Ceo grad jedva čeka utakmicu

Atmosfera u gradu je mirna, ali kako smo čuli od stanovnika Bodea, sa nestrpljenjem očekuju utakmicu i stadion je odavno rasprodat, pa ne sumnjamo da nas očekuje spektakl.

A kako izgleda Bode, pogledajte u foto-galeriji koju smo pripremili za vas:

Kada (opet) igraju Bode Glimt i Crvena zvezda?

Zvezdu prvi meč plej-ofa čeka u utorak na stadionu „Aspmira“ od 21.00, revanš je u sredu, 28. avgusta, takođe od 21 čas, na stadionu „Rajko Mitić“.

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

BODE ŽIVI ZA FUDBALSKI KLUB: Na dan utakmice sa Zvezdom osvanula obeležja norveškog kluba po celom gradu, stigle i delije (FOTO)