"SRPSKA POLICIJA NAM JE REKLA DA ĆE TO UPALITI!" Ovako se Norveška spremila za "delije"

Novosti online

20. 08. 2024. u 15:36

FK Crvena zvezda ovog utorka od 21 sat, uz prenos na portalu "Novosti", igra u gostima prvi meč plej-ofa za Ligu šampiona, a pred taj meč čiji je domaćin norveški Bode, u istoimenom gradu policija se dobro pripremila za dolazak "delija".

СРПСКА ПОЛИЦИЈА НАМ ЈЕ РЕКЛА ДА ЋЕ ТО УПАЛИТИ! Овако се Норвешка спремила за делије

FOTO: FK Crvena zvezda

- Povećaćemo broj uniformisanih policajaca i značajno uvećati broj ljudi koji brinu o bezbednosti, kao meru prevencije, ali i tokom i posle utakmice - rekao je najpre za "Dagbladet" Vegard Kristensen iz Nordland policijskog okruga.

Dok je davao izjavu, a bilo je to u ponedeljak uveče, naglasio je i sledeće:

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Jedan deo srpskih navijača je već stigao, ali većina dolazi na dan utakmice. Zasad sve glatko protiče. Očekujemo da budu na trgu ili otvorenim javnim površinama, da pevaju navijačke pesme iz sveg glasa. Pretpostavljamo da će ići i na mesta na kojima mogu da popiju poneko pivo.

Ističući da nisu uspeli da organizuju dolazak predstavnika srpske policije na ovu utakmicu "jer je vrlo malo vremena za tako nešto ostalo" (Bode je prošle sedmice izborio učešće u ovom plej-of dvomeču), Kristensen je otkrio da su ih kolege iz Srbije nešto posavetovale:

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Mi uvek želimo dijalog sa našim navijačima. Norveški model je takav: sve se tu vrti oko osmeha, tapšanja po ramenu i poruke "Srećno vam bilo!". Kada nekoga srdačno dočekujete u ovoj zemlji, to onda razoružava. Od srpske policije smo dobili odgovor da bi to moglo da upali i ovoga puta.

Nezvanično, oko 150 "delija" stiže iz Beograda na ovaj meč, a oko 400 će ih ukupno biti na stadionu, kada se računaju i oni koji dolaze iz Norveške i ostalih delova Evrope.

Ceo grad jedva čeka utakmicu

Atmosfera u gradu je mirna, ali kako smo čuli od stanovnika Bodea, sa nestrpljenjem očekuju utakmicu i stadion je odavno rasprodat, pa ne sumnjamo da nas očekuje spektakl.

A kako izgleda Bode, pogledajte u foto-galeriji koju smo pripremili za vas:

Kada (opet) igraju Bode Glimt i Crvena zvezda?

Zvezdu prvi meč plej-ofa čeka u utorak na stadionu „Aspmira“ od 21, revanš je u sredu, 28. avgusta, takođe od 21 čas, na stadionu „Rajko Mitić“.

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JANIK SINER DVAPUT PAO NA DOPING TESTU, A DOZVOLJENO MU DA IGRA! Skandal kakav tenis ne pamti! Ovo je nečuveno!