PARTIZAN OPET KAŽNJEN: UEFA bez milosti prema crno-belima

Tanjug

20. 08. 2024. u 18:57

DISCIPLINSKA komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je ovog utorka Partizan sa ukupno 40.750 evra zbog incidenata navijača na revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Lugana koji je odigran u Tunu 15. avgusta.

ПАРТИЗАН ОПЕТ КАЖЊЕН: УЕФА без милости према црно-белима

Foto: FK Partizan

Kako je navedeno u odluci, srpski klub je kažnjen za: rasističko i/ili diskriminatorno ponašanje, transparente neprikladne za sportski događaj i zbog paljenja pirotehnike.

Tim iz Humske će platiti 15.000 evra zbog isticanja transparenata kojima nije mesto na fudbalskim borilištima, 5.750 zbog upotrebe pirotehnike i 20.000 evra zbog rasističkog ponašanja navijača. Uz to, klub na narednom gostovanju, protiv Genta, sledeće srede, neće moći da računa na podršku svojih navijača.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Partizan je zbog meča kod kuće protiv Lugana takođe bio kažnjen i novčano i zabranom dolaska navijača na meč protiv belgijske ekipe u plej-ofu Lige konferencija, koji je na programu u četvrtak u Beogradu od 20.15.

Podsetimo, crno-beli su u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope poražen kod kuće od Lugana rezultatom 0:1, a u revanšu je eliminisan pošto je posle produžetaka bilo 2:2.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKADA NIJE SLAVIO ROĐENDAN: Život Dragana Nikolića je obeležila velika tragedija koja se desila na taj dan