MARKO ILIĆ NAKON PORAZA ZVEZDE: Teško gostovanje, dali smo sve što smo mogli!

M. Kolašinac

20. 08. 2024. u 23:53

MORAO je Marko Ilić dva puta da vadi loptu iz mreže na utakmici protiv Bodea. Golman Zvezde se oglasio posle utakmice koji su crveno-beli izgubili sa 2:1 u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona.

МАРКО ИЛИЋ НАКОН ПОРАЗА ЗВЕЗДЕ: Тешко гостовање, дали смо све што смо могли!

FOTO: FK Crvena zvezda

Čuvar mreže šampiona Srbije je znao da ekipu očekuje težak meč na severu Evrope.

- Baš je teško gostovanje, što smo i znali. Veštačka trava i dobra ekipa, znali smo šta nas čeka. Dali smo sve što smo mogli, analiziraćemo kako bismo videli šta je potrebno da prođemo dalje - istakao je Ilić.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Smatra bivši golman Sarpsborga da gol koji je Zvezda postigla mnogo znači za revanš.

- Posle drugog gola Bodea, morao sam da ostanem smiren i pogledam čitavu sliku realno. Uspeli smo da se primirimo i postignemo taj gol koji će nam mnogo značiti u drugoj utakmici.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Veruje da će tim biti bolji za osam dana u Beogradu.

- Ne možeš biti zadovoljan izgubljenom utakmicom. Znam da ćemo dobro analizirati ovu utakmicu i da ćemo se skoncentrisati da odigramo što bolje naredni meč - zaključio je Ilić.

Podsetimo, revanš utakmica između Zvezde i Bodea na programu je u sredu od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO: ORI SE STADION: Pesma navijača Zvezde ne prestaje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TAJNA KVALITETA KAFE: Benefiti od zrna do šoljice