"RAZOČARAN SAM!" Šta je trener Bode Glimta hteo protiv Zvezde?

Novosti online

21. 08. 2024. u 09:49

Fudbaleri Bode Glimta pobedili su Crvenu zvezdu s rezultatom 2:1 u prvom meču u okviru plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona.

РАЗОЧАРАН САМ! Шта је тренер Боде Глимта хтео против Звезде?

Foto: EPA-EFE/Mats Torbergsen

Trener norveškog šampiona Kjetil Knutsen bio je zadovoljan pobedom, ali ne i konačnim ishodom susreta.

- Razočaran sam, jer smo mnogo govorili o prekidima. Analizirali smo njihov prekid i razočaran sam što smo primili gol na takav način. Imali smo odličan momenat u drugom poluvremenu, postigli dva brza gola i imali nekoliko šansi za treći. Igramo protiv ekipe koja ima dosta iskustva, nije lako. U poslednjih 15 minuta smo izgubili koncentraciju - rekao je Knutsen.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Otkrio je i šta se desilo s njegovim timom u poslednjih 15 minuta meča:

- Protivnik nas je pritisnuo. Imali smo jednog ekstra igrača vrlo blizu. Mnogo više su oni napadali po krilima, čak su se i napadači izvlačili na krila. I mi smo mnogo gubili lopte.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Revanš se igra 28. avgusta u Beogradu.

- Čuli smo mnogo dobrih stvari o atmosferi na stadionu, ali ovo je sve otvoreno. Nadam se da ćemo mnogo toga naučiti iz ove utakmice i mislim da smo spremni za dobru borbu naredne nedelje.

BONUS VIDEO: ORI SE STADION: Pesma navijača Zvezde ne prestaje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI JANIK SINER! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta

NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI "JANIK SINER"! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao, potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet. I, neki od ljudi iz "belog sporta" burno reaguju. Jedan od njih je Tenis Sandgren.

21. 08. 2024. u 12:31

Komentari (0)

JANIK SINER DVAPUT PAO NA DOPING TESTU, A DOZVOLJENO MU DA IGRA! Skandal kakav tenis ne pamti! Ovo je nečuveno!