SUMA JE OGROMNA: Otkrivena Gatuzova plata u Hajduku?

Novosti online

21. 08. 2024. u 18:43

Đenaro Gatuzo je sa "Belima" potpisao ugovor do leta 2026. godine i za sada ne briljira na klupi splitskog kluba. Ispao je iz Evrope, a u HNL posle tri kola drži treću poziciju

СУМА ЈЕ ОГРОМНА: Откривена Гатузова плата у Хајдуку?

FOTO: EFE/DANIEL HAMBURY

Splitski Hajduk godinama unazad pokušava da prekine dominaciju svog rivala ekipe Dinama. Navijači tima sa Poljuda ne odustaju, prilično su verni, klubu.

Odlučili su se pred početak nove sezone u Hajduku da angažuju trenera zvučnog imena, a to i košta.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Otkriveno je o kojoj sumi je reč. I to posle velikog neuspeha Hajduka i turbulentnih dešavanja u ovom klubu.

Naime, Splićani su u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencije eliminisani od slovačkog Ružomberoka, a nije im dobro krenulo ni u HNL-u.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Đenaro Gatuzo foto: EPA

Takođe, buknuo je i sukob na relaciji Đenaro Gatuzo – Ivan Perišić. Sve to podgrejalo je sumnje da Italijan nije najbolje rešenje za Hajduk, posebno ne zbog ogromne plate za uslove zemalja bivše Jugoslavije.

Poznati splitski novinar, Edo Peci je gostujući u jednom podkastu otkrio i Gatuzovu platu, prema njegovim navodima Italijan na godišnjem nivou treba da zaradi 2,4 miliona evra. Ali nije samo to u pitanju, u slučaju otkaza Gatuzo bi imao pravo otpremnine u iznosu od čak 2,5 miliona evra, kako piše portal "Večernje.hr."

Podsetimo, Gatuso je potpisao ugovor do leta 2026. godine i za sada ne briljira na klupi splitskog kluba. Ispao je iz Evrope, a u SuperSport HNL-u posle tri kola drži treću poziciju. Kao trener, poslednji Gatusov angažman, pre Hajduka, bilo je vođenje francuskog giganta Olimpik iz Marseja, sa čije klupe je otišao u februaru ove godine.

U Španiji je prethodno vodio Valensiju, a pre toga Fiorentinu, Napoli i Milan. Na samom početku trenerske karijere, posle epizode ​​u Švajcarskoj, bio je šef stručnog štaba Palerma, zatim grčkog OFI Krita i italijanske Pize.

SuperSport HNL je sedma liga u kojoj se nalazi na poziciji glavnog trenera, a Hajduk mu je deveti klub.

BONUS VIDEO "DAĆEMO SVE OD SEBE U REVANŠU": Ognjen Mimović veruje da će Zvezda ući u Ligu šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI JANIK SINER! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta