PIKSI U PROBLEMU: Reprezentativac Srbije se povredio u meču Lige šampiona

Novosti online

21. 08. 2024. u 22:32

Veliki peh za reprezentativca Srbije. Dinamo iz Kijeva u ovim trenucima dočekuje u Lublinu ekipu Salcburga, u prvom meču plej-of runde za plasman u Ligu šampiona, a iz Poljske su stigle loše vesti.

ПИКСИ У ПРОБЛЕМУ: Репрезентативац Србије се повредио у мечу Лиге шампиона

FOTO: EPA-EFE/FRANCO DEBERNARDI

Aleksa Terzić, levi bek Austrijanaca i momak koga je Dragan Stojković Piksi pozvao za predstojeće duele protiv Španije i Danske u Ligi nacija, doživeo je povredu u prvom poluvremenu ovog duela.

On je ostao da leži na travi, uhvatio se za butni mišić leve noge, a i sam je ka klupi signalizirao da mora da izađe iz igre. To se desilo u 26. minutu susreta, pa je Aleksa još jednom u karijeri doživeo povredu u trenutku kada mu to ne treba.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo, Terzić je karijeru započeo u Crvenoj zvezdi, a bio je i na pozajmici u Grafičaru, pre nego što se preselio u Italiju. Tamo je nastupao za Fjorentinu i Empoli, pre nego što je 2023. godine prešao u redove austrijskog giganta.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO "DAĆEMO SVE OD SEBE U REVANŠU": Ognjen Mimović veruje da će Zvezda ući u Ligu šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI JANIK SINER! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta