ŠOK ZA BELGIJANCE! Kurtoa neće više da igra za reprezentaciju! Oštro udario na selektora!

Novosti online

22. 08. 2024. u 20:53

Belgijski golman Tibo Kurtoa nije bio član reprezentacije Belgije na minulom Evropskom prevenstvu, a sada se oglasio na društvenoj mreži "Instagram" i obelodanio da ne želi više da brani za "crvene đavole".

ШОК ЗА БЕЛГИЈАНЦЕ! Куртоа неће више да игра за репрезентацију! Оштро ударио на селектора!

Tanjug/AP

Golman Real Madrida rekao je da obožava svoj nacionalni tim i da mu je neverovatna čast da nastupa za Belgiju.

- Želim da pošaljem poruku svim navijačima Belgije i onima koji podržavaju naš nacionalni tim. Osećam neverovatnu ljubav i čast kada reprezentujem svoju zemlju na terenu, zato što sam i sam navijač Crvenih đavola. Osećam se privilegovano što mogu da obučem dres Belgije, što nisam mogao zamisliti ni u najluđim snovima -  počeo je Kurtoa.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Nakon toga, udario je čuveni golman na selektora.

- Nažalost, nakon dešavanja sa selektorom i mog razmišljanja, odlučio sam da više neću igrati za Belgiju dok je on selektor. U ovome prihvatam i svoj deo odgovornosti. Ipak, gledajući unapred, moje nepoverenje u njega ne bi bilo dobro po atmosferu u svlačionici. Savez sa kojim sam imao razgovore je prihvatio moj stav i razloge koji su doveli do ove bolne odluke. Žao mi je što će možda to razočarati neke navijače, ali sam uveren da je ovo najbolji put za Belgiju, jer omogućuje timu da se fokusira na postizanje svojih ciljeva - zaključio je Kurtoa.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Kurtoa je imao dosta problema sa povredama, te prethodne sezone nije mnogo branio.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SRBINU SE CEPA SRCE: Žarko Lazetić protiv svog TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

SRBINU SE "CEPA SRCE": Žarko Lazetić protiv "svog" TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

TSC i Makabi iz Tel Aviva ukrštaju koplja u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu Evrope, a u centru pažnje je srpski trener Žarko Lazetić koji je letos preuzeo izraelskog prvaka nakon što je prethodne tri godine uspešno vodio ekipu iz Bačke Topole. Zbog rata u Izraelu, večerašnji susret biće odigran na "Haladaš stadionu" u Sombathelju, gde je Makabi zvanični domaćin na evropskim utakmicama.

22. 08. 2024. u 07:38

Komentari (0)

NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI JANIK SINER! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta