POTOP TSC-A: Lazetićev Makabi pred vratima Lige evrope

Novosti online

22. 08. 2024. u 21:56

Fudbaleri TSC-a poraženi su od ekipe Makabija iz Tel aviva rezultatom u prvom meču plej ofa kvalifikacija za Ligu evrope.

ПОТОП ТСЦ-А: Лазетићев Макаби пред вратима Лиге европе

FOTO: M. Vukadinović

Došla je ekipa iz Bačke topole u sa namerom da proba da sačuva svoju mrežu na ovom duelu, ali im to nije pošlo za rukom. Već u 27. minutu je Dor Turgeman uspeo da iz odbitka dovede Makabi u vođstvo i matira Veljka Ilića.

Iako su Izraelci došli do vođstva, TSC se dobro držao sve do pred kraj prvog poluvremena. Tada je krenulo sve nizbrdo za izabranike Deana Klafurića. Isključeni su u tri minuta dva igrača TSC-a. Najpre je Mateja Đorđević dobio crveni karton nakon grubog faula. Nije tu bio kraj nevolja za ekipu iz Srbije, jer je vrlo brzo isključen i Mihajilo Banjac. On je najpre dobio žuti karton, ali je sudija posle pregeledavanja VAR snimka odlučio da preinači odluku i dodeli crveni karton.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Tako je TSC već na poluvremenu ostao sa devet igrača i minusom od jednog gola.

Jasno je bilo u da ekipu iz Bačke topole čeka veliki izazov u drugom poluvremenu i sve je ovaj tim učinio da se sa što boljim rezultatom vrati u Srbiju, međutim nije im pošlo za rukom.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Već u 63. minutu, Don Peretc je sjajno iskoristio centaršut i duplirao prednost Makabija. Napadali su izabranici Žarka Lazetića, pokušavali mirno da dođu do još jednog pogotka i to im je uspelo ponovo u 83. minutu kada je pogodio Dan Biton. Do kraja meča nije bilo promene rezultata.

Za sedam dana se igra revanš meč na TSC Areni, ali je pred izabranicima Deana Klafurića izuzetno težak zadatak ako žele ponovni ulazak u Ligu evrope.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SRBINU SE CEPA SRCE: Žarko Lazetić protiv svog TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

SRBINU SE "CEPA SRCE": Žarko Lazetić protiv "svog" TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

TSC i Makabi iz Tel Aviva ukrštaju koplja u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu Evrope, a u centru pažnje je srpski trener Žarko Lazetić koji je letos preuzeo izraelskog prvaka nakon što je prethodne tri godine uspešno vodio ekipu iz Bačke Topole. Zbog rata u Izraelu, večerašnji susret biće odigran na "Haladaš stadionu" u Sombathelju, gde je Makabi zvanični domaćin na evropskim utakmicama.

22. 08. 2024. u 07:38

Komentari (0)

Direktan let iz Srbije do najlepše plaže Mediterana – iskoristite SEPTEMBARSKI LAST MINUTE , popust do 390 eur!