BANDOVIĆ: ''Napredak ključna utakmica, hoćemo pobedu i povratak u formu''

Filip Milošević

23. 08. 2024. u 18:45

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović izjavio je da je njegovoj ekipi neophodna pobeda u duelu sa Napretkom kako bi se vratila u formu.

БАНДОВИЋ: Напредак кључна утакмица, хоћемо победу и повратак у форму

FKV

Novosađani u nedelju od 19.30 u Bačkoj Topoli dočekuju Kruševljane u šestom kolu Superlige.

- U poslednjih mesec dana imali smo osam utakmica, ritam je bio ubitačan, što je uticalo na to da u poslednjoj nismo bili sveži i nismo bili na svom nivou. Očekuje nas težak meč, igramo protiv kompaktnog rivala, koji je u prvom kolu protiv Partizana pokazao da može da bude nezgodan. Imaju individualce kao što su Bastajić i Karaklajić na koje treba da obratimo pažnju - istakao je Bandović na konferenciji za medije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ovu nedelju iskoristili smo da se osvežimo i da se vrate Radulović i Poletanović, koji su trenirali redovno. Iskoristio bih priliku da se zahvalim Careviću i Jeličiću i želim im sve najbolje u daljoj karijeri, dodao je Bandović.

On je istakao da je Vojvodina igrala dobro i u prethodnom periodu kada su izostali rezultati i da se nada da će se vratiti na pobednički kolosek.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Jedna dobra igra i dobar rezultat će nam pomoći za naredni period. Mislim i dalje da smo igrali dobro, iako znam da navijači i ljudi oko kluba ističu da su rezultati izostali. Imali smo teške utakmice, pokazali smo dosta dobrih stvari, verujem u ove momke i ovu igru i smatram da treba da nastavimo ovim putem. Moraš da imaš dobar stomak da izdržiš sve ovo, da zadržimo i atmosferu i igru i da preuzmemo odgovornost, šta možemo bolje, kao što je realizacija. Nemoguće je da pravimo toliko šansi, a da se ne vrati.

Svi smo želeli mnogo, videli smo da možemo, te utakmice u Evropi su pokazale da umemo da se takmičimo i u tom dvomeču sa Mariborom smo po igri zaslužili da prođemo i to nas je možda emotivno koštalo, priznao je trener Novosađana.

- Videli smo i neke druge velike evropske ekipe koje prosipaju bodove u ovom periodu, nije lako igrati na dva fronta. To nisu izgovori, preuzimam odgovornost, jer sam ja selektirao i birao ekipu. Verujem da će doći sve na svoje mesto, da ostanemo ujedinjeni i kompaktni i na terenu i van terena - poručio je Bandović.

BONUS VIDEO: IZA KULISA: Scena iz svlačionice košarkaša Srbije posle olimpijske bronze


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA PREDLOG ORBANA: Vučić dobio najviše mađarsko priznanje