"BODE JE DOBAR, ALI NEĆE IZDRŽATI PRITISAK NA MARAKANI": Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde pred revanš meč

Novosti online

24. 08. 2024. u 15:00

Fudbaleri Crvene zvezde se bore za ulazak u Ligu šampiona. Crveno-bele u sredu očekuje revanš protiv Bode Glimta, a ukoliko šampion Srbije eliminiše Norvežane biće deo istorije.

БОДЕ ЈЕ ДОБАР, АЛИ НЕЋЕ ИЗДРЖАТИ ПРИТИСАК НА МАРАКАНИ: Некадашњи фудбалер Црвене звезде пред реванш меч

Foto: EPA-EFE/Mats Torbergsen

- Imamo velike šanse da prođemo. Zvezda ima kvalitetan tim, koji polako podiže formu. Bode je dobra ekipa, imali su podršku navijača, ali ni blizu kao što će imati naši igrači - rekao je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Milan Jovin uoči revanša protiv norveškog tima u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona.

Bode ima prednost iz prvog meča (2:1), ali nekadašnji levi bek crveno-belih veruje u preokret, baš kao što je njegova generacija uspela 1978. godine protiv Dinama iz Berlina posle 5:2.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Igraju na malom stadionu, treba da ih poštujemo i da uđemo oprezno u utakmicu, ali ne treba da strepimo od njih. Kad osete huk Marakane, navijanje Delija i celog stadiona mislim da će podleći pritisku. Zvezda će igrati na krilima navijača i verujem da će ostvariti pobedu i plasman u Ligu šampiona. Delije su naš 12 igrač siguran sam da će “nositi” igrače od prvog do poslednjeg minuta -  istakao je Jovin za klupski sajt.

BONUS VIDEO "DAĆEMO SVE OD SEBE U REVANŠU": Ognjen Mimović veruje da će Zvezda ući u Ligu šampiona

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STIGAO NOVI JUSEIN BOLT! Ima 16 godina i upravo je zapanjio ceo svet kako trči na 100 metara (VIDEO)