ZVEZDIN NAPADAČ SIGURAN U POBEDU: Evo šta Milson smatra da će biti ključno za ulazak u Ligu šampiona

Novosti online

25. 08. 2024. u 08:00

Fudbaleri Crvene zvezde igra revanš meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv ekipe Bode glimta u sredu, a pred je za klupski sajt govorio krilni napadač crveno-belih Felisio Milson.

ЗВЕЗДИН НАПАДАЧ СИГУРАН У ПОБЕДУ: Ево шта Милсон сматра да ће бити кључно за улазак у Лигу шампиона

FOTO: FK Crvena zvezda

Krilni napadač Zvezde Felisio Milson je sa velikim uzbuđenjem govorio o predstojećem revanš meču plej-ofa protiv ekipe Bode glimta za plasman u Ligu šampiona.

- Jedva čekam revanš, siguran sam da posedujemo kvalitet i da ćemo to pokazati. Maksimalno smo motivisani, ali isto tako i respektujemo protivnika. Pokazali su koliko su kvalitetan tim i da nije ni malo lako igrati protiv njih. Verujem da će utakmica u Beogradu biti dosta drugačija, moramo da otvorimo meč maksimalno koncentrisani i spremni za lavovsku borbu - rekao je Felisio Milson.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Istakao je vezni fudbaler da je ekipa izuzetno motivisana, kao i da očekuje veliku podršku sa tribina.

- Daćemo sve od sebe. Tribine stadiona će biti ispunjene, svakodnevno pričamo o tome. Navijači će biti naša najveća snaga, nosiće nas puna Marakana. Čuo sam da će pored neverovatne atmosfere i punih tribina svi navijači doći u dresovima, jedva čekam da vidim taj prizor, ubeđen sam da će izgledati fantastično. Biće to i moje vatreno krštenje na punoj Marakani, uzbuđen sam i ne mogu da dočekam da istrčim na teren. Učinićemo sve da obradujemo našu najverniju podršku - zaključio je Milson.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Crvena zvezda je poražena od Bodea rezultatom 2:1 u Norveškoj, a revanš se igra u sredu od 21 čas  na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO: "DAĆEMO SVE OD SEBE U REVANŠU": Ognjen Mimović veruje da će Zvezda ući u Ligu šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI NE MOGU DA DOĐU SEBI: Videli ono što je Nikola Jokić uradio u Sloveniji i ostali u šoku (VIDEO)