SRBI TRLJAJU RUKE: Lukić i Milenković slavili u drugom kolu Premijer lige

Novosti online

24. 08. 2024. u 17:59

Fudbaleri Fulama savladali su Lester rezultatom 2:1, dok je Notingem forest bio bolji od Sautemptona 1:0 u drugom kolu Premijer lige. Srpski reprezentativci Saša Lukić i Nikola Milenković pružili su odlične partije za svoje timove.

СРБИ ТРЉАЈУ РУКЕ: Лукић и Миленковић славили у другом колу Премијер лиге

Foto: Profimedia

Meč između Fulama i, povratnika u Premijer ligu, Lestera doneo je dosta uzbuđenja već u prvom delu utakmice. Od 18. minuta Fulam je poveo preko Emila Smit Rova na asistenciju Adama Traorea. Ova prednost je trajala 20 minuta pošto je u 38. Vut Faes poravnao rezultat nakon što je glavom uspeo da savlada golmana "lisica". Sa tim rezultatom se i otišlo na poluvreme.

Drugi deo utakmice prošao je u taktičkom nadmudrvianju oba trenera i ni jedna ekipa nije jurila ka golu protivnika. Fulam jeste imao nešto veću inicijativu i par izglednih prilika, ali realziacije nije bilo. Pogodak je došao tek u 70. minutu kada je Aleks Ajvobi ostao sam u šesnaestercu i uspeo da savlada Madsa Hermansena. Do kraja meča Fulam je uspeo da sačuva ovu prednost i zabeleži prvi trijumf. Lester je ostao na jednom bodu koji je osvojio u prošlom kolu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Saša Lukić u duelu sa fudbalerom Lestera/Foto: Profimedia

U drugom susretu između Sautemptona i Notingem foresta nije viđeno previše uzbuđenja u 90 minuta igre. Trener "šumara" Nuno Espirito Santo je postavio ekipu baš onako kako je želeo i Notingem je veći deo meča strpljivo i preko kontra napada i prekida pokušavao da ugroz gol Sautemptona. Tako nije bilo previše izglednih prilika na obe strane terena i delovalo je da će mreže mirovati do kraja.

Jedan nešto opasniji napad uspeli da iskoriste igrači Notingema, kada je posle gužve Morgan Gibs Vajt uspeo da pokupi odbitak i pošalje ga u mrežu u 70. minutu igre. Do kraja meča Sautempton je pokušao da dođe do izjednačenja ali nije uspeo i "šumari" su ubeležili prvu pobedu, te sada imaju četiri boda, dok je Sautempton ostao bez bodova posle dva odigrana kola.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Za Fulam je svih 90 minuta odigrao reprezentativac Srbije Saša Lukić i uspeo da pomogne svom timu da dođe do trijumfa. Svoj debi u Premijer ligi imao je i Nikola Milenković koji je takože odigrao čitav meč i u nekoliko navrata čak uspevao i da zapreti protivniku svojim udarcima ka golu, ali još nije zabeležio prvi pogodak na ostrvu. On je pri kraju dobio jedan nezgodan udarac pa je morao da traži pomoć medicinskog tima, ali je sve prošlo u redu.

Nikoli Milenkoviću pružaju medicinsku pomoć/Foto: Profimedia

Premijer liga - 2. kolo

Subota

Brajton - Mančester junajted 2:1 (1:0)

(Velbek 32, Žoao Pedro 90+5 - Dijalo 60)
Kristal Palas - Vest Hem 0:2

Fulam - Lester 2:1

(Emil Smit Rou 18, Vut Faes 38, Aleksis Ajvobi 70)

Mančester siti - Ipsvič 4:1

Sautempton - Notingem Forest 0:1

(Morgan Gibs Vajt 70)

Totenhem - Everton 4:0

18.30 Aston Vila - Arsenal

Nedelja

15.00 Bornmut - Njukasl
15.00 Vulverhemton - Čelsi
17.30 Liverpul - Brentford

BONUS VIDEO: "DAĆEMO SVE OD SEBE U REVANŠU": Ognjen Mimović veruje da će Zvezda ući u Ligu šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA PREDLOG ORBANA: Vučić dobio najviše mađarsko priznanje