ŠTA ĆE REĆI "DELIJE"?! El Fardu Ben, najubojitiji Zvezdin stranac, vraća se u srpski fudbal - i to gde!

Novosti online

24. 08. 2024. u 19:45

El Fardu Ben, fudbaler sa Komorskih Ostrva i ljubimac "delija", navijača Crvene zvezde, vraća se u srpski fudbal. Ali, ne na "Marakanu".

ШТА ЋЕ РЕЋИ ДЕЛИЈЕ?! Ел Фарду Бен, најубојитији Звездин странац, враћа се у српски фудбал - и то где!

FOTO: M. Vukadinović

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, ovaj 35-godišnjak će posle nastupa za APOEL sa Kipra da se vrati u srpsku Superligu, i da od utorka postane član FK Železničar iz Pančeva.

Podsetimo, kada je 15. marta 2021. dao gol u preokretu protiv Voždovca, Benu je to bio 61. u Zvezdinom dresu, čime je postao njen najefikasniji stranac, prestigavši Ričmonda Boaćija.

A onda je taj rekord uvećao do čak 83 gola, uz 47 asistencija, na 196 utakmica tokom petogodišnjeg boravka u timu sa stadiona "Rajko Mitić".

Prethodno je igrao za Avr, Van, Veriju, Olimpijakos (i na pozajmicama za Levadijakos i Panionios), a iz Zvezde se 2022. uputio u APOEL.

Benov novi klub, ako se informacije do kojih su "Novosti" došle u utorak i materijalizuju, Železničar iz Pančeva - tako nastavlja sa odličnim potezima na startu ove superligaške sezone.

Pančevci su pred subotnji meč sa niškim Radničkim ostvarili tri prvenstvene pobede, po remi i poraz, te su u megdan s Nišlijama ušli sa deset bodova, koliko su u tom trenutku imali Partizan (meč manje), Mladost i Čukarički (po meč više), te OFK Beograd.

BONUS VIDEO: GOL ZA GOLOM NA DERBIJU: Olajinka primio loptu na grudi, pa poslao projektil u mrežu Partizana

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA PREDLOG ORBANA: Vučić dobio najviše mađarsko priznanje