NEVEROVATNA UTAKMICA U ZAJEČARU: Radnički pobedio OFK Beograd u pravoj goleadi

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

25. 08. 2024. u 21:56

NEVEROVATNU utakmicu, najbolju u dosadašnjem delu Superlige Srbije odigrali su u Zaječaru OFK Beograd i kragujevački Radnički. Na kraju su se radovali gosti koji su trijumfovali sa 5:3.

НЕВЕРОВАТНА УТАКМИЦА У ЗАЈЕЧАРУ: Раднички победио ОФК Београд у правој голеади

FOTO: M. Vukadinović

Ovo su mečevi zbog kojih publika dolazi na tribine, a oni koji su bili ove nedelje na tribnama "Gradskog stadiona" videla je pravu goleadu.

Tim Sime Krunića je do prednosti došao u 7. minutu preko Alekse Cvetkovića. Ipak, Radnički je u razmaku od 21 minuta uspeo da postigne tri gola i dođe do preokreta. Strelci za Kragujevčane bili su Besim Šerbečić, Dilan Ortiz i Luj Ben Hasin.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ipak, formalni domaćin je do odlaska na odmor uspeo da smanji na 3:2. Mrežu Marka Miloševića je u 44. minutu zatresao Aleksandar Paločević.

Uzbuđenja su se nastavila i u drugom delu susreta. Najpre je Evandro u 55. minutu povisio na 4:2. OFK Beograd je odbijao da se preda pa je Aleksndar Kahvić u 61. minutu ponovo primakao svoj tim na gol zaostaka.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Napadač ekipe sa Karaburme je ovim pogotkom izbio na čelo liste strelaca u prvenstvu sa pet golova. Iza njega su Bruno Duarte, Šerif Endijaj i Lazar Romanić sa po četiri.

Tačku na ovaj susret stavio je Kilijan Bevis u 71. minutu. Do kraja meča promene rezultata nije bilo, pa je tim koji sa klupe predvodi Feđa Dudić stigao do druge pobede u Superligi Srbije.

"Romantičari" su peti na tabeli sa 10 bodova, Radnički zauzima devetu poziciju sa sedam bodova.

U drugoj utakmici dana Vojvodina je u Bačkoj Topoli izgubila od Napretka sa 2:1. "Lale" imaju samo četiri boda i nazale se na 14. mestu, dok je klub iz Kruševca osmi sa osam.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner možda usred Ju-Es opena bude izbačen iz tenisa?!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner možda usred Ju-Es opena bude izbačen iz tenisa?!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled.

25. 08. 2024. u 21:11

Komentari (0)

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner možda usred Ju-Es opena bude izbačen iz tenisa?!