"MOJ TATA!" Ćerka Siniše Mihajlovića objavila njegovo pismo koje kida srce

Novosti online

26. 08. 2024. u 11:13

Legendarni fudbaler Siniša Mihajlović 16. decembra 2022. godine izgubio je bitku sa opakom bolešću, a iza sebe je ostavio suprugu Arijanu i šestoro dece.

МОЈ ТАТА! Ћерка Синише Михајловића објавила његово писмо које кида срце

Foto arhiva Novosti

Njegovi naslednici neretko mu na društvenim mrežama posvećuju emotivne poruke, a sada je njegova ćerka Viktorija na Instagramu podelila pismo koje je dobila jednom prilikom od oca. 

Ona je uslikala papir na kojem joj je otac napisao da je beskrajno voli i da ne postoji muškarac koji će je voleti upola kao on.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Želim ti da pronađeš čoveka koji će te voleti bar približno kao što te volim ja. Takođe, bez obzira na to koliko god te bude voleo, nikada te neće voleti beskonačno kao što ja volim tebe. Tata - poručio je tada Mihajlović svojoj naslednici, a ona je uz to napisala: "Moj tata". 

Foto: Printskrin

 

Inače, Viktorija je nedavno podelila još jednu poruku posvećenu Siniši. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Tata, diveći se tvojoj hrabrosti, danas živim kako želim ne razmišljajući previše, prepuštam se tvom primeru, koračam zamornim putevima ovog života, svesna da ću te naći na svakom koraku, u svakom pogledu, svuda gde idem - napisala je ona.

Bonus video: Neviđeni detalji sa dočeka srpskih olimpijaca u Beogradu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner možda usred Ju-Es opena bude izbačen iz tenisa?!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner možda usred Ju-Es opena bude izbačen iz tenisa?!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled.

25. 08. 2024. u 21:11

Komentari (0)

NAPADNUTE POLICIJSKE STANICE, PRUGE, PUTEVI: Ubijeno najmanje 33 ljudi (VIDEO)