NIKO NIKAD KAO MILER: Nemački fudbaler oborio rekord slavnog kluba

N. I.

26. 08. 2024. u 14:35

BILO je raznih velikih zvezda kojesu prošle kroz najpoznatiji nemački klub, ali niko nikada u Bajern Minhenu nije uradio ono što je u nedelju uradio Tomas Miler. Ovaj 34-godišnji napadač bavarskog velikana koji je još od juniorske karijere u dresu Bajerna je na gostovanju protiv Volsfburga u nedelju popodne odigrao svoj 474. meč u dresu voljenog kluba.

НИКО НИКАД КАО МИЛЕР: Немачки фудбалер оборио рекорд славног клуба

FOTO: Tanjug/AP

Na teren je ušao u 65. minutu, baš kada je Bajern počeo da preokreće događaje na terenu, pošto je domaćin do tog trenutka vodio 2:1, ali su gosti iz Minhena na kraju ipak slavili sa 3:2. Miler je sa mesta rekordera skinuo Sepa Majera, a njih dvojica na vrhu i po broju odigranih utakmica u svim takmičenjima, pošto obojica imaju po 709 mečeva.

I ovo nije sve, jer je Tomas Miler takođe rekorder Bajern Minhena i po broju osvojenih trofeja sa 12 titula u vitrinama.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POVEROVALI SU NAM! Janik Siner konačno progovorio o doping skandalu koji je šokirao svet tenisa!

"POVEROVALI SU NAM!" Janik Siner konačno progovorio o doping skandalu koji je šokirao svet tenisa!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Zbog velike "frke" koja se digla u medijima i teniskoj javnosti, rešio je da konačno progovori o svemu.

26. 08. 2024. u 16:04

Komentari (0)

Uštedite do 500 evra na vašem sledećem putovanju uz Kontiki!