"BLAMAŽA KAKVU KLUB NIJE DOŽIVEO ČETIRI DECENIJE!" Hrvat ekspresno smenjen, ali priči tu nije kraj...

Novosti online

26. 08. 2024. u 17:51

Nepuna tri meseca nakon što je preuzeo CSKA iz Sofije, Tomislav Stipić smenjen je sa pozicije trenera bugarskog kluba, Rastanak baš i ne prolazi u najsrećnijem tonu, pišu "Sportske novosti".

БЛАМАЖА КАКВУ КЛУБ НИЈЕ ДОЖИВЕО ЧЕТИРИ ДЕЦЕНИЈЕ! Хрват експресно смењен, али причи ту није крај...

FOTO: Tanjug/AP

Hrvatski stručnjak je sotvario tek jednu pobedu u pet utakmica, sve ostalo su bili porazu, a bugarski sajt Sportal tvrdi da takav učinak znači i "blamažu kakvu klub nije doživeo četiri decenije".

Tri osvojena boda trenutno donose tek 13. mesto na tabeli među 16 klubova bugarskog fudbalskog prvenstva.

Međutim, izveštaj pomenutog medija iz Bugarske govori i da "trener nastavlja da pravi probleme klubu".

Kako prenosi "Slobodna Dalmacija", Stipić je nakon dugih pregovora u poslepodnevnim satima u nedelju odbio da prihvati odgovornost za rezultate, a pritom je i "razbesnio šefove koji misle da je ekipa izgledala katastrofalno". Navode i da vrhuška kluba nije videla ni jedan znak koji bi ih motivisa da mu ponude još nešto "kredita".

Priči tu nije kraj - bugarski portal navodi da je Stipić odbio sporazumni rastanak s CSKA Sofijom, ističući da želi naknadu u iznosu jednosezonske plate. Navodno je trener razloge loše igre tražio u nekim drugim segmentima, poput onog da klub trenutno ne igra na sopstvenom stadionu, a to je, kažu Bugari, znao i pre nego što je došao u Sofiju.

Nedugo nakon što su vesti procurele u javnost, oglasio se i sam klub saopštenjem:

"CSKA je započeo pregovore s Tomislavom Stipićem i njegovim stručnim štabom o sporazumnom raskidu ugovora. S obzirom na rezultate koji nisu zadovoljili standard kluba, dogovoreno je da Stipić i njegov štab neće voditi ekipu i neće davati izjave za javnost sve do okončanja pregovora".

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POVEROVALI SU NAM! Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu

"POVEROVALI SU NAM!" Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Zbog velike "frke" koja se digla u medijima i teniskoj javnosti, rešio je da konačno progovori o svemu.

26. 08. 2024. u 16:04 >> 18:12

Komentari (0)

POVEROVALI SU NAM! Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu