"KAD SE IZ TUNELA IZAĐE..." Marko Marin veruje u prolaz Zvezde u Ligu šampiona

Novosti online

27. 08. 2024. u 12:34

Tehnički direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda Marko Marin izjavio je danas da je cilj crveno-belima plasman u grupnu fazu Lige šampiona i da vlada pozitivna atmosfera uoči duela sa Bode Glimtom iz Norveške.

КАД СЕ ИЗ ТУНЕЛА ИЗАЂЕ... Марко Марин верује у пролаз Звезде у Лигу шампиона

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Bode Glimta sa 2:1 u prvom od dva meča u okviru plej-ofa za Ligu šampiona. Duel Zvezde i Bode Glimta igraće se sutra od 21.00 u Beogradu.

- Spremili smo se dobro za ovu utakmicu. Znamo šta nas očekuje i ulazimo optimistički. Mi smo sigurni da smo pripremljeni za ovu utakmicu, da ćemo hrabro ući u igru, ali naravno i pametno - rekao je Marin za RTS.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Marin je rekao da će fudbaleri Zvezde i Bode Glimta odigrati meč pred punim tribinama stadiona "Rajko Mitić" u Beogradu.

- Kad se iz tunela izađe i vidi pun stadion, navijanje, pozitivna atmosfera, to toliko znači igračima da možda to nekim ljudima nije jasno. Ja verujem da će to biti dodatan faktor koji će nam pomoći da prođemo - rekao je Marin.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Fudbaleri Bode Glimta su juče stigli u Beograd kako bi se adaptirali na vremenske prilike.

Pobednik duela srpskog i norveškog tima plasiraće se u Ligu šampiona, dok će poraženi igrati u grupnoj fazi Lige Evrope.

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVO KAKVA NAS ZIMA OČEKUJE: Stigla prva velika prognoza stručnjaka (MAPA)