OVO JE POSLEDNJA ŠANSA: Fudbaleri Partizana otputovali na revanš Gentu u Belgiju

N. I.

27. 08. 2024. u 13:45

POSTOJE možda u životu neke prilike koje i mogu da se propuste ili promaše, ali fudbaleri Partizana u sredu uveče (18.00) u Belgiji, u revanš utakmici plej-ofa za plasman u Ligu konferensije imaju poslednju šansu. Ustvari, zadnju ! Jer, posle 90 (možda i više) minuta revanša sa Gentom crno-belima će sve biti jasno: da li će u grupno fazu "trežerazrednog" evropskoh klupskog takmičenja, ili će da se vrate kao gubitnici u domaću fudbalsku "igranku" u kojoj se prilično loše snalaze, evo več sedma godina...

ОВО ЈЕ ПОСЛЕДЊА ШАНСА: Фудбалери Партизана отпутовали на реванш Генту у Белгију

FOTO: FK Partizan

Trener Aleksandar Stanojević je na put sa previše neizvesnosti poveo ekipu koja ima baš težak zadatak. Belgijanci su pre sedam dana slavili nezasluženo i minimalnim rezultatom (0:1), a baš u toj utakmici se videlo koliko su skupi svi Partizanovi promašaji. Oni na terenu, a pogotovo oni van terena.

Stanojević je u Belgiju poveo 23 igrača, u lični prtljag je spakovao sav mogući optimizam, a danima deluje da baš on najviše veruje da će nešto ipak da "da klikne" u zarivanom motoru "parnog valjka" i da će on konačno da upali i da krene uzbrdo.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Igrali smo dobro u prvom meču u Beogradu, primili smo gol, ali imamo šanse za prolaz. Ovo je prekretnica sezone. Veoma je bitno da se vratimo sa uspehom. To je jako bitno za klub, za zemlju. Gent je brza ekipa, imaju mlade igrače koji znaju šta hoće. Znamo i mi, dobro smo ih analizirali. Radili smo na tome da ih taktički nadmudrimo. Na primer, Lugano je takođe bio organizovana ekipa, imaju sistem. Ima i Gent sistem, ali se oslanja na individualni kvalitet. Nadam se da ćemo u tom segmentu da im uzvratimo. Znaju i oni da mi imamo dobre igrače. Jako je bitno da uđemo čvrsto u duel, da odigramo svih 90 ili 120 minuta tako. Da pokažemo karakter. Radimo od početka sezone intenzivno. Imamo dobru grupu momaka, nadam se da će sada sve da se poklopi i da nam se vrati - priželjkuje levi bek Nikola Antić.

Dakle, u Partizau se ne mire sa poražavajućom sudbinom koja im viri iza ćoška. Kada smo kod mirenja, podatak koji je bar malo odagnao oblake nad Humskom je da su ratne sekire pred put u goste ekipi u čijem je grbu glava indijanskog poglavice, zakopali su Stanojević i Aldo Kalulu, koji bi možda mogao da bude baš tajni adut trenera Partizana.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Očekujem prolaz, nema šta tu dalje da se priča. Malo nam je falilo karaktera u završnici ili sportske sreće. Doći će to kada mi dobro radimo - rekao je pred ukrcavanje u avion novajlija u crno-belom Stefan Kovač.

23 putnika

ALEKSANDAR Stanojević je na revanš Gentu poveo 23 fudbalera. Na njegovom spisku su: Aleksandar Jovanović, Miloš Krunić, Nemanja Stevanović, Milan Lazarević, Svetozar Marković, Natan De Medina, Aleksandar Filipović, Mario Jurčević, Nikola Antić, Kevin Arijaga, Mateja Stjepanović, Stefan Kovač, Gajas Zahid, Aleksandar Šćekić, Žoao Grimaldo, Ksander Severina, Bibars Natho, Nemanja Nikolić, Ibrahim Zubairu, Aldo Kalulu, Đorđe Jovanović i Mateus Saldanja.

 

GENT - PARTIZAN

POČETAK u 18.00. Stadion: Planet grup arena. Sudija: Glova (Slovačka).

GENT: Rof - Braun, Torunariga, Mitrović, Braun - Delorge, Kums - Gundelman - Surdez, Gudjonsen, Fudiga.

PARTIZAN: Jovanović - Jurčević, Mujakić, Marković, De Medina - Zahud, Arijaga - Kalulu, Zubairu, Severina - Saldanja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STOKA USTAŠKA MALTRETIRA CEO SVET - PRORADILI FAŠISTIČKI KOMPLEKSI, NASTAVLJAJU PROGON SRBA: Osuđena dva pevača najpoznatije krajiške grupe