ŠTA, KAKO, SA KIM...? Evo ko su potencijalni rivali Zvezde u grupnom takmičenju Lige šampiona ili Lige Evrope

Novosti online

27. 08. 2024. u 14:54

Pred fudbalerima Crvene zvezde je meč sezone, revanš duel sa Bode Glimtom u Beogradu.

ШТА, КАКО, СА КИМ...? Ево ко су потенцијални ривали Звезде у групном такмичењу Лиге шампиона или Лиге Европе

Foto: EPA-EFE/Mats Torbergsen

Norvežani imaju prednost jednog gola, što svakako neće da bude nenadoknadivo pred 45.000 „delija”.

Šta god da se dogodi na stadionu „Rajko Mitić” u sredu od 21 čas, Crvena zvezda će na jesen da igra u jednom od dva evropska takmičenja. Videćemo da li u elitnoj Ligi šampiona ili drugom po jačini kontinentalnom takmičenju Ligi Evrope.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

To znači osam mečeva od septembra do kraja januara sa različitim timovima, od toga četiri kod kuće na stadionu „Rajko Mitić” i četiri u gostima.

U slučaju da se Crvena zvezda plasira u Ligu šampiona, ne bi bila u najslabijem 4. šeširu. Za nju je sada već siguran treći šešir. Dobiće po dva rivala iz svakog šešira, a predikcija kaže da bi to mogli da budu:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Šešir 1: Real Madrid, Mančester siti, Bajern Minhen, PSŽ, Liverpul, Inter, Borusija Dortmund, Lajpcig i Barselona.

Šešir 2: Leverkuzen, Atletiko Madrid, Atalanta, Juventus, Benfika, Arsenal, Klub Briž, Šahtjor i Milan.

FOTO: M. Vukadinović

 

Šešir 4: Slovan Bratislava (ili Midtjiland, prvi meč 1:1), Monako, Sparta Prag (ili Malme, prvi meč 2:0), Aston Vila, Bolonja, Đirona, Štutgart, Šturm Grac i Brest. 

U slučaju eventualne eliminacije od Bode Glimta, Zvezda bi igrala u grupnoj fazi Lige Evrope, gde bi, prema projekcijama, bila u drugom šeširu.

Tako bi izabranici Vladana Milojevića kao potencijalne protivnike izbegli AZ Alkmar, Bragu, Olimpijakos, Real Sosijedad (ukoliko Slavija ispadne od Lila), Olimpik Lion, PAOK (ukoliko izbaci Šamrok), LASK (ukoliko izbace FCSB) i Fenerbahče. 

Samim tim, potencijalni rivali Zvezde u Ligi Evrope bili bi sledeći timovi:

Šešir 1: Roma, Mančester junajted, Porto, Ajaks (ukoliko prođe Jagjelonju), Rendžers, Ajntraht, Lacio, Totenhem i Slavija Prag (ukoliko ispadne od Lila).

Šešir 3: Makabi Tel Aviv (ukoliko Zvezda ispadne od Bodea), Ferencvaroš (ukoliko prođe Borac), Karabag (ukoliko ispadne od Dinama), Galatasaraj ili Jang bojs, Midtjiland (ukoliko Elfsborg izbaci Molde), Viktorija Plzenj (ukoliko izbace Harts), Rojal Union, Dinamo Kijev (ukoliko ispadnu od Salcburga) i Ludogorec (ukoliko izbace Petrokub).

Šešir 4: Malme, Atletik Bilbao, Hofenhajm, Nica, APOEL (ukoliko izbace RFS), Anderleht (ukoliko izbace Dinamo Minsk), Tvente, Bešiktaš (ukoliko izbace Lugano) i Elfsborg (ukoliko izbace Molde).

BONUS VIDEO: VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. Ali, nakon višemesečne provere kako se to desilo, a za tu proveru niko živ nije znao osim Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu, sada je za to saznao čitav svet - i to kada je Italijan oslobođen optužbi. Ali, i pored toga, ovih dana mu uopšte nije lako...

27. 08. 2024. u 16:30

Komentari (0)

SRPSKA NARKO-TENISERKA: Sa maloletnikom švercovala 8,5 kilograma marihuane, a sada je na suđenju saznala sudbinu