NAJNOVIJE VESTI SA MARAKANE: Evo koliko je karata ostalo za revanš Crvena zvezda - Bode Glimt koji odlučuje o Ligi šampiona

Novosti online

27. 08. 2024. u 15:12

Ogromno interesovanje vlada za utakmicu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona između Crvene zvezde i Bode Glimta, a o tome svedoče i poslednji podaci iz tabora srpskog prvaka.

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ СА МАРАКАНЕ: Ево колико је карата остало за реванш Црвена звезда - Боде Глимт који одлучује о Лиги шампиона

FK Crvena zvezda

Naime, rasprodate su sve karte za ložu "Siniša Mihajlović", za severnu tribinu je do trenutka objavljivanja ove vesti ostalo još manje od hiljadu ulaznica, a za "istok" i "zapad" otprilike po hiljadu karata.

"Očekujemo pun stadion i svi oni koji još nisu nabavili kartu - sada je pravi trenutak da to urade", poručuju iz Zvezde.

Podsetimo, cene karata za meč Crvena zvezda - Bode su 1.200 dinara za severnu ili južnu tribinu, 2.200 za istočnu, 2.600 za zapadnu, a 4.000 za pomenutu ložu "Siniša Mihajlović".

Revanš utakmica Crvena zvezda - Bode Glimt igra se u sredu od 21 čas u Beogradu, a možete uživo da je pratite uz prenos na portalu "Novosti".

Norvežani su dobili prvi duel sa 2:1, a dok pobednik dvomeča ide u novu, reformisanu Ligu šampiona, onaj drugi takmac seli se u Ligu Evrope.

Bonus video: "Delije" obojile Kalemegdan u crveno-belo pred revanš meč Zvezda - Bode

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. Ali, nakon višemesečne provere kako se to desilo, a za tu proveru niko živ nije znao osim Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu, sada je za to saznao čitav svet - i to kada je Italijan oslobođen optužbi. Ali, i pored toga, ovih dana mu uopšte nije lako...

27. 08. 2024. u 16:30

Komentari (0)

OGLASIO SE MUP: Ako vidite osobu sa fotografije, odmah zovite policiju