''TU NEMA ŠTA MNOGO DA SE DODA, OČEKUJEM PROLAZ!'' Novi fudbaler Partizana uoči duela sa Gentom u kvalifikacijama za Ligu konferencije

Filip Milošević

27. 08. 2024. u 15:24

Fudbalere Partizana očekuje u sredu odlučujući meč u Evropi sa Gentom, gde će crno-beli videti da li će igrati u Ligi konferencije ili će se ove sezone fokusirati samo na Superligu i Kup Srbije. Pred ovaj meč crno-belih izjavu za medije dao je i novi fudbaler Partizana Stefan Kovač.

ТУ НЕМА ШТА МНОГО ДА СЕ ДОДА, ОЧЕКУЈЕМ ПРОЛАЗ! Нови фудбалер Партизана уочи дуела са Гентом у квалификацијама за Лигу конференције

FOTO: FK Partizan

Adaptacija za tako kratak period nije bila jednostavna, ali Kovač se uspešno uklopio:

- Osećaj je neverovatan. Stručni štab i saigrači su me sjajno prihvatili, što mi je pomoglo da se brzo prilagodim - rekao je Kovač.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

S obzirom na to da nije igrao protiv Lugana, nije mogao da pravi direktna poređenja između švajcarske i belgijske ekipe:

- Ne želim ništa da prejudiciram dok ne izađemo na teren. Nisam igrao protiv Lugana, pa je teško porediti. Što se tiče Genta, očekujem prolaz, tu nema mnogo šta da se doda.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Kada je u pitanju spremnost Partizana, Kovač veruje da su ključni faktori u detaljima:

- Nedostajalo nam je karaktera u završnici, kao i sportske sreće, ali ona će sigurno doći ako budemo radili kako treba. Nadam se da će nas sreća sutra poslužiti.

BONUS VIDEO: Neviđeni detalji sa dočeka srpskih olimpijaca u Beogradu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. Ali, nakon višemesečne provere kako se to desilo, a za tu proveru niko živ nije znao osim Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu, sada je za to saznao čitav svet - i to kada je Italijan oslobođen optužbi. Ali, i pored toga, ovih dana mu uopšte nije lako...

27. 08. 2024. u 16:30

Komentari (0)

VIŠE SILE SU TU U IGRI! Novak Đoković objasnio Amerikancima kako stoje stvari sa Bogom