"NAMA ISTORIJA NE DOZVOLJAVA DA SE PLAŠIMO!" Vladan Milojević pred Zvezda - Bode: Nije lako, ali hajde da ispunimo snove!

Novosti online

27. 08. 2024. u 15:40

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević govorio je na konferenciji za medije, pred revanš meč Lige šampiona protiv ekipe Bode Glimta.

НАМА ИСТОРИЈА НЕ ДОЗВОЉАВА ДА СЕ ПЛАШИМО! Владан Милојевић пред Звезда - Боде: Није лако, али хајде да испунимо снове!

FOTO: FK Crvena zvezda

Na samom početku Milojević je najavio susret.

 - Očekuje nas drugo poluvreme na našem stadionu, a svi znate koji je rezultat bio u prvom meču. Ulog je ogroman, a to je ulazak u Ligu šampiona. U prvoj utakmici je Bode bio bolji, a kao što sam rekao posle te utakmice, završeno je samo prvo poluvreme. Za ovo vreme smo se oporavili i neki igrači su se fizički podigli do sada. Igramo protiv dobre ekipe, mada u ovom plej-ofu nema loših ekipa. Bode je sjajna ekipa, koja ima dobar sistem i igrače. Ostala su još 24 sata, ostaje da se dobro spremimo, neki igrači imaju probleme, ali se nadam da nije ništa strašno. Videćemo sutra u kom ćemo sastavu igrati. Mi treba da se borimo, da damo sve od sebe i da uradimo sve da uđemo u grupnu fazu Lige šampiona. Koliko sam obavešten, biće skoro pun stadion i to nam je jako važno - rekao je Milojević na početku konferencije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Dodao je da Bode ima sjajan sistem.

 - Ja sam prošli put rekao, ja sam najodgovorniji oko svega što se dešava. Mi igramo protiv jedne ekipe koja ima istog trenera od 2017, oni konstatno dižu nivo igre, imaju sistem sjajan, koji je došao do toga da prikazuju to što prikazuju. Kao što smo rekli, mi još nismo na maksimumu, imamo novih igrača, nisu se svi još implementirali. Mi znamo kako Bode može da igra, oni imaju svoje vrline i mane, a na nama je da neutrališemo vrline i nađemo mane. Imamo plan, a nadamo se da ćemo moći da to sprovedemo u delo.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Na pitanje o tome da li je bolja Liga šampiona ili Liga Evrope, Milojević je bio vrlo direktan.

 - Ja nemam komentar na to. Odavno sam rekao, svako ima pravo na svoj stav. Mi razmišljamo samo o sutrašnjoj utakmici, a ja sam više puta rekao da je igrati Ligu šampiona ogroman ulog. Jeste plej-of privilegija jer imate garantovanu Evropu, ali razmišljamo samo o sutrašnjoj utakmici. Razmišljamo o našem stadionu, navijačima, da damo sve od sebe i neka bude po Božjoj volji.

Na pitanje o Glazeru nije hteo da govori.

- Ostaviću za sutra tu informaciju.

Nije hteo da komentariše da li je Bode atraktivan ili ne, ali je istakao da Crvena zvezda ima obavezu da ide na pobedu protiv svakog protivnika.

 - Ja se bavim ovim poslom otkako znam za sebe. Mislim da je u ovom trenutku drugačija situacija. Nikad nisam ni za jedan klub rekao bilo šta, ne volim prognoze. Sve su ekipe jako dobre. Nekada je možda bilo drugačije, sada se svugde na planeti igra dobar fudbal. Nema loših ekipa, svi igraju fudbal. Možda možete da dobijete nešto atraktivnijeg protivnika, ali nema slabijih. Mi smo Crvena zvezda, nama istorija ne dozvoljava da se plašimo, to je nešto što ću prvo igračima reći. Mi moramo da ispunimo očekivanja naših porodica, naših navijača, našeg grada, naše zemlje. Sad, videćemo da li ćemo uspeti ili nećemo.

Pohvalio je navijače i istakao da će i igrači Bodea imati priliku da se uvere kakva je atmosfera na stadionu "Rajko Mitić".

 - Šta reći o navijačima. Mislim da su naši navijači šampioni Evrope. Svaki put su oni ti koji prirede nešto spektakularno. Verujem da će tako biti i sutra. Ponosni smo što imamo takve navijače. Sve ekipe koje su ovde igrale su pričali o tome kakva je atmosfera i kakvi su navijači.

Dodao je i da su vežbali penale.

 - Jedan deo igre u svakom slučaju su jedanaesterci. Vežbali smo, ali to radimo svaki put posle treninga.

Ponovo je istakao koliko je Bode velika ekipa, odnosno istakao je da su Norvežani u sjajnoj formi.

 - Jedna ekipa koja je u dobrom momentumu, u piku. Trenutno su u jako dobroj formi, kao što sam već rekao. Mi imamo prostora da napredujemo još, imamo novih igrača, trudimo se, radimo, videćemo. Što se Bodea tiče, ne znam da li će nešto menjati, ali oni su sjajna ekipa.

Komentarisao je i odlaganje mečeva u Superligi Srbije.

 - I u prošlosti je Zvezda odlagala. Nije to samo kod Zvezde, odlagali su i drugi. Hteli smo malo više vremena da se pripremimo za ovaj najvažniji meč. Ja nisam lično toliko za to, ali smo iskoristili pravo da to uradimo, i značilo nam je.

 Ostao je misteriozan na pitanje o startnih 11.

 - Videćemo, sačekaću do sutra pa ćemo da vidimo.

Nije otkrivao detalje pripreme.

 - Pripremali smo utakmicu kako smo smatrali da je najbolje. Ja sam dosta puta pričao, mi nemamo samo navijače, mi imamo i protivnika, ali ne bih da se vraćam na tu utakmicu. To je sada iza nas i mislimo samo na sutrašnji meč.

Ponovio je Milojević da je potpuno drugačija situacija kada Zvezda igra pred svojim navijačima.

 - Ja nisam nikada tražio izgovore. Ponavljam, to je iza nas. Mi sada igramo u kući, mi smo domaćini. Daleko je bila utakmica, verujem da je bilo malo bliže, imali bismo više navijača. Sada igramo u našoj kući, pred našim navijačima i verujem da će biti jedna dobra utakmica. Mislim da će se to odraziti, ali hajde da vidimo sutra utakmicu.

Na kraju je dodao da bi voleo da je imao više vremena.

 - Voleo bih da sam imao više vremena, nažalost nisam. U fudbalu je uvek potrebno vreme, mi ga, nažalost, nemamo. Voleo bih da je drugačije, ali nije.

Utakmica je na programu u sredu, od 21 čas, na stadionu Crvene zvezde.

BONUS VIDEO: "DAĆEMO SVE OD SEBE U REVANŠU": Ognjen Mimović veruje da će Zvezda ući u Ligu šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. Ali, nakon višemesečne provere kako se to desilo, a za tu proveru niko živ nije znao osim Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu, sada je za to saznao čitav svet - i to kada je Italijan oslobođen optužbi. Ali, i pored toga, ovih dana mu uopšte nije lako...

27. 08. 2024. u 16:30

Komentari (0)

EVO KAKVA NAS ZIMA OČEKUJE: Stigla prva velika prognoza stručnjaka (MAPA)