TRENER BODEA SE PLAŠI "MARAKANE"? Evo šta je naglasio kao najvažnije pred revanš sa Crvenom zvezdom

Novosti online

27. 08. 2024. u 20:55

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv ekipe Bode Glimta revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona, a strateg Norvežana Kejtil Knutsen govorio je na konferenciji za medije o ovom susretu.

ТРЕНЕР БОДЕА СЕ ПЛАШИ МАРАКАНЕ? Ево шта је нагласио као најважније пред реванш са Црвеном звездом

Foto: EPA-EFE/Mats Torbergsen

Bode je trijmfovao na svom terenu rezultatom 2:1, a njihov trener je rekao da je njegova ekipa spremna za ovaj duel.

- Teško je uporediti to. Uvek je bitno poneti iskustvo sa sobom, naučiti nešto iz onoga što smo radili ranije. Atmosfera u timu je sjajna, i dobar je osećaj igrati na ovakvom mestu koje ima ovako dobru atmosferu. Možemo da odigramo dobru utakmicu. Mislim da je prilično dobro što smo imali priliku da igramo taj meč pre dve godine. Mislim da je jako dobro videti svet, imamo tim koji se razvija korak po korak. Mi smo na jednom putovanju na kojem smo mnogo naučili, i to nosimo na ovaj meč - rekao je Knutsen.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Dodao je da je ekipa spremna.

- Moramo da se pripremimo. Uglavnom smo gotovi. Imali smo dva sastanka danas, sutra ujutru ćemo još malo, ali imamo mnogo manje posla nego što mislite. Imam poverenja u igrače, da oni mogu da daju dobar pristup u ovom meču. Kad meč počne u devet bićemo spremni - nastavlja mladi trener.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Rekao je i da poštuje protivnika, ali da će se boriti da realizuje svoj scenario.

- Pre svega imamo veliko poštovanje za protivnika, ima mnogo igrača na visokom nivou, i moramo biti spremni taktički i mentalno. Nadam se da će igrači izaći u dobrom izdanju, i važno je biti hrabar. Bitno je usuditi se da budemo Bode Glimt. Ako želimo da prikažemo dobro izdanje, moramo tako.

Naglasio je da će njegova ekipa morati da se suoči sa atmosferom na "Marakani".

- Mislim, ako ćemo pričati o Glimtu, mislim da su neki periodi sutra da moraš biti spreman da neće stvari funkcionisati. To je nešto veliko što se dešava u timu kada je u Evropi. Mislim da će izlaziti na kraj sa tim, radimo na tome. Prvo, da nemamo preveliku distancu, i da radimo posao po svim delovima terena. Mislim da ovaj meč daje druge mogućnosti, jer ćemo imati mnogo pritiska, dolazi mnogo navijača i očekuju da će Zvezda napadati.

Bode nema problema sa povredama.

- Došli smo ovde sa 24 igrača, ali može da se desi da ih sutra bude 23. Dobro stojimo sada.

Na kraju je rekao da će ekipa definitivno igrati u svom mestu, ako prođe u Ligu šampiona, iako je bilo naznaka da neće to neće moći zbog standarda UEFA.

- Naravno da će se utakmice igrati u Bodeu, pre svega treba da imamo dobar fokus na meč sutra.

Meč je na programu u sredu od 21 čas.

BONUS VIDEO: "DAĆEMO SVE OD SEBE U REVANŠU": Ognjen Mimović veruje da će Zvezda ući u Ligu šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. Ali, nakon višemesečne provere kako se to desilo, a za tu proveru niko živ nije znao osim Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu, sada je za to saznao čitav svet - i to kada je Italijan oslobođen optužbi. Ali, i pored toga, ovih dana mu uopšte nije lako...

27. 08. 2024. u 16:30

Komentari (0)

VIŠE SILE SU TU U IGRI! Novak Đoković objasnio Amerikancima kako stoje stvari sa Bogom