POZNATI FUDBALER NIJE IZDRŽAO! Preminuo samo nekoliko dana pošto se srušio na terenu u osmini finala Kopa libertadoresa

Novosti online

28. 08. 2024. u 08:29

Urugvajski fudbaler Huan Izkujerdo preminuo je nekoliko dana nakon što je pao na terenu tokom utakmice.

ПОЗНАТИ ФУДБАЛЕР НИЈЕ ИЗДРЖАО! Преминуо само неколико дана пошто се срушио на терену у осмини финала Копа либертадореса

Foto: AP

Izkujerdo je početkom jula napunio 27 godina, igrao je na poziciji centralnog defanzivca, a vest o njegovoj smrti je potvrdio Nacional, klub za koji je igrao.

- Sa najvećim bolom i šokom u srcu, potvrđujemo da je preminuo naš voljeni igrač Huan Izkujerdo. Izražavamo najdublje saučešće njegovoj porodici, prijateljima, kolegama i najmilijima. Svi u Nacionalu doživeli su nenadoknadiv gubitak. Počivaj u miru, Huane, bićeš sa nama zauvek.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo, Izkujerdo je odjednom pao na terenu u završnici utakmice u osmini finala Kopa libertadoresa između njegovog Nacionala i Sao Paula.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Lekari su hitno reagovali i Huan je prebačen u bolnicu. Prema prvim informacijama bio je životno ugrožen, međutim, kasnije su iz Urugvaja stigle vesti da postoji olakšavajuća okolnost. Navodno, Izkujerdo nije imao srčani zastoj, već srčanu aritmiju.

Nažalost, preminuo je nekoliko dana nakon utakmice.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. Ali, nakon višemesečne provere kako se to desilo, a za tu proveru niko živ nije znao osim Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu, sada je za to saznao čitav svet - i to kada je Italijan oslobođen optužbi. Ali, i pored toga, ovih dana mu uopšte nije lako...

27. 08. 2024. u 16:30

Komentari (0)

STOKA USTAŠKA MALTRETIRA CEO SVET - PRORADILI FAŠISTIČKI KOMPLEKSI, NASTAVLJAJU PROGON SRBA: Osuđena dva pevača najpoznatije krajiške grupe