RASPORED EVROPSKIH UTAKMICA ZVEZDE: Žreb za grupnu fazu je jednog dana, a raspored mečeva - biće poznat skroz drugog!

Novosti online

28. 08. 2024. u 13:32

Crvena zvezda i Bode Glimt odlučuju ko će od ta dva tima igrati Ligu šampiona, a ko Ligu Evrope, no žrebovi za ta dva takmičenja neće biti istog dana kada i objavljivanje rasporeda utakmica.

РАСПОРЕД ЕВРОПСКИХ УТАКМИЦА ЗВЕЗДЕ: Жреб за групну фазу је једног дана, а распоред мечева - биће познат скроз другог!

Foto: Logo

Naime, zbog velikih promena u klupskom fudbalu, a po 36 klubova sada igra nadmetanja u organizaciji UEFA, različitih datuma će se obaviti žrebovi i saopštavanje rasporeda utakmica.

Tako je žreb za Ligu šampiona zakazan za četvrtak, 29. avgust, od 18 časova, žreb za grupnu fazu Ligu Evrope na programu je u petak, 30. avgusta, od 13 sati, a za Ligu konferencija istog dana od 14 časova.

UEFA je saopštila da će rasporedi utakmica biti objavljeni tek u subotu, 31. avgusta, kako ne bi došlo do organizacionih problema u vidu igranja više mečeva u istom mestu i slično.

Podsetimo, revanš utakmica Crvena zvezda - Bode Glimt igra se u sredu od 21 čas u Beogradu, a možete uživo da je pratite uz prenos na portalu "Novosti".

Norvežani su dobili prvi duel sa 2:1, a dok pobednik dvomeča ide u novu, reformisanu Ligu šampiona, onaj drugi takmac seli se u Ligu Evrope.

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STOKA USTAŠKA MALTRETIRA CEO SVET - PRORADILI FAŠISTIČKI KOMPLEKSI, NASTAVLJAJU PROGON SRBA: Osuđena dva pevača najpoznatije krajiške grupe