OLMO STIŽE RASPOLOŽEN U BEOGRAD: Novi napadač Barselone strelac na debiju

N. I.

28. 08. 2024. u 14:51

NAVIJAČI u Srbiji će tačno za sedam dana, u četvrtak, 5. septembra, na stadionu "Rajko Mitić" imati priliku da vide premijerni meč u novoj sezoni Lige nacija u kojoj će Srbija da dočeka aktuelnog evropskog prvaka selekciju Španije. Trenutno postoje tri nepoznate i bar dve poznate stvari. Za početak, ne zna se koliko će navijača da dođe na tribine i kako će oni da dočekaju svoju i selekciju "crvene furije".

ОЛМО СТИЖЕ РАСПОЛОЖЕН У БЕОГРАД: Нови нападач Барселоне стрелац на дебију

FOTO: Tanjug/AP

Zna se samo da Španci dolaze (skoro) u najjačem sastavu, sa Jamalom, Vilijamsom i Danijem Olmom koji je pre dva dana blistao u dresu Barselone i "na mišiće" joj izvukao treću pobedu u prva tri kola La lige. Ovaj 29-godišnji krilni napadač se ne "skida" sa naslovnih strana sportske štampe u Španiji pošto je na gostovanju protiv Rajo Valjekana proveo celo drugo poluvreme i u preokretu gostujućeg tima, golom u 82. minutu doneo trijumf ekipi koju sa klupe predvodi novi trener Hansi Flik.

Olmo je tako na najlepši način debitovao u dresu Barselone, za koju je pre desetak dana potpisao posle dolaska iz Lajpciga, a registrovan je bukvalno nekoliko sati pred duel sa Rajom.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Čekao sam dugo na ovo, otkad sam došao, nestrpljivo sam se spremao za debi. Prošlo je puno vremena otkad je Barselona poslednji put slavila u gostima protiv Rajo Valjekana. Osećao sam se dobro fizički, bio sam srećan jer sam pomogao ekipi. Na koju god me poziciju stavi trener, daću sve od sebe. Igrao sam iza Levandovskog na ovoj utakmici, ali mogu da odigram i na oba krila. Jamal me sjajno pronašao. Poseban je osećaj dati prvi gol za Barselonu baš njemu - rekao je Olmo.

Napadač kojeg će i navijači u Srbiji da vide uživo za sedam dana je odmah zatim objasnio i poseban način proslave gola, kada pokazuje kažiprstom na levu ruku, kao da pokazuje na sat...

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Ima jedan NBA košarkaš kojeg mnogo volim, Dejmian Lilard. On tako proslavlja svoje trojke na utakmicama. Svidela mi se ta gestikulacija i odlučio sam da je koristim - otkrio je Olmo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVO KAKVA NAS ZIMA OČEKUJE: Stigla prva velika prognoza stručnjaka (MAPA)