ZVEZDA U OGROMNOM PROBLEMU! Vladan Milojević dobio užasne vesti pred revanš sa Bode Glimtom

Novosti online

28. 08. 2024. u 13:10

BLIŽI se trenutak istine za ovu, novu Crvenu zvezdu. Izabranici Vladana Milojevića večeras od 21.00 jure plasman u Ligu šampiona, imaju gol zaostatka iz Norveške protiv Bode Glimta - 1:2.

ЗВЕЗДА У ОГРОМНОМ ПРОБЛЕМУ! Владан Милојевић добио ужасне вести пред реванш са Боде Глимтом

FOTO: M. Vukadinović

Pravilo gol u gostima već odavno ne vredi, pa je sve kristalno jasno, trijumf sa jedan razlike vodi u produžetke, možda i kasnije penale, dva i više Zvezdu u elitu, a o ostalim ishodima ne želimo ni da razmišljamo pred punom Marakanom.

Imaće fudbaleri šampiona Srbije i vetar u leđa od navijača, koji su uvek 12. igrač, ali treba i na terenu dokazati nadmoć nad odličnim Norvežanima. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Sedam dana je kovan plan, birani aduti, rađena analiza. Rival mora da se ukoči u tranziciji, ali jedan važan problem je ostao (ne)rešen. Delovalo je da će Omri Glazer moći da pomogne, ali nažalost neće i Milojević je u velikom problemu.

Prema saznanjima Maksbet sporta trenirao je u utorak uveče i u završnici treninga morao je da odustane. Ako se nešto ne promeni “preko noći”, na gol će Marko Ilić. Navijači Zvezde su se nadali da će među stative iskusni izraelski reprezentativac…

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

FOTO: FK Crvena zvezda

 

Biće promena u poslednjoj liniji. Iskusni Milan Rodić ima probleme sa kukom, pa se ne želi rizik. Desno će Ognjen Mimović, a levo Korejac Seul uz kapitena Uroša Spajića i Nasera Đigu.

Zadatke na sredini imaće Timi Maks Elšnik i In Bom Hvang uz pomoć Mirka Ivanića. Na ovom delu terena je važna agresivnost, kao i odlučni potezi u fazi napada. Na desnom boku biće najskuplje letnje pojačanje Felisio Milson, a na levoj Piter Olajinka.

Nadamo se da će ovo sve biti dovoljno za trijumf Zvezde i prolaz u Ligu šampiona.

BONUS VIDEO: VELIKO VESELjE: Slavlje igrača FK Radnički Niš nakon što su pobedili Železničar

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EVO KAKVA NAS ZIMA OČEKUJE: Stigla prva velika prognoza stručnjaka (MAPA)