ZAJEDNO ZA SRBIJU: Fudbalski savez zove najmlađe navijače na meč sa Španijom

N. I.

28. 08. 2024. u 15:54

FUDBALSKI savez Srbije poziva sve škole fudbala i fudbalske klubove koji rade sa decom uzrasta od šest do 12 godina širom zemlje da dođu na utakmicu kojom Srbija otvara UEFA Ligu Nacija, između Srbije i Španije koja se igra na stadionu "Rajko Mitić" u četvrtak, 5. septembra, sa početkom u 20.45.

ЗАЈЕДНО ЗА СРБИЈУ: Фудбалски савез зове најмлађе навијаче на меч са Шпанијом

Foto: Goran Čvorović

Iz FSS poručuju najmlađim navijačima:

- Dođite da zajedno podržimo "orlove" protiv šampiona Evrope, reprezentacije Španije!

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Sve što je potrebno je da se predstavnik fudbalskog kluba ili škole fudbala javi na imejl adresu velibor.djuric@fss.rs), do 12 časova u sredu, 4. septembra 2024. godine.

Podaci koji su neophodni za dobijanje besplatnih karata su: naziv fudbalskog kluba ili škole fudbala, ime i prezime punoletne odgovorne osobe ispred grupe dece ne veće od 15 članova (za veće grupe obavezno je prijaviti dva ili više odgovornih punoletnih lica), matični broj odgovornog punoletnog lica i kontakt telefon.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STOKA USTAŠKA MALTRETIRA CEO SVET - PRORADILI FAŠISTIČKI KOMPLEKSI, NASTAVLJAJU PROGON SRBA: Osuđena dva pevača najpoznatije krajiške grupe